top of page
logo + 10 vasen.png
agma10_72dpi.jpg

28.11.2019

Workspace

Seminaari rahoitusmalleista ja rahoituksen käytön suunnittelusta.

13.6.2019

Heli T (21)Ps.jpg

Canvas-työpaja

Työpaja bisnesmallien kehittämisestä.

21.3.2019

Ulrika_Björkstam_kuva.jpg

Työpaja itsensä johtamisesta ja stressin hallinnasta.

25.1.2019

10-vuotisjuhla

28.11.2019

AGMA juhlii ensimmäistä täyttä vuosikymmentään marraskuussa juhlaseminaarin ja iltajuhlan merkeissä. Tule viettämään kanssamme iloinen ilta muisteleen kuluneen kymmenen vuoden saavutuksia, ja kohottamaan malja AGMAn tuleville vuosikymmenille!

Tutustu juhlapäivän ohjelmaan, ilmoittaudu seminaariin ja osta lippusi AGMA 10 Gaalaan täällä!

License to Sell: Kansainvälisen liiketoiminnan suunnittelu

19.9.2019

Klo 8:30-13:00

(Iso Roobertinkatu 20-22 A, 5. krs)

Kansainvälistyminen on yritykselle haastava prosessi, joka on syytä suunnitella tarkasti, ja pohtia monesta kulmasta. AGMA tarjoaa mahdollisuuden perehtyä kansainvälistymisen suunnitteluun Pirjo Suhosen (Helsinki Design Brewery) johdolla 19.9.!

Pirjo Suhonen, KTM, on toinen Ivana Helsingin perustajista, ja vastannut kahdenkymmenen vuoden ajan sekä Ivana Helsingin tuotteiden että muotoiluosaamisen kansainvälisestä myynnistä. Erilaiset kansainvälistymisen strategiat eri  markkina-alueilla ovat tulleet hänelle tutuiksi. Pirjo on ollut konsultin roolissa usean  suomalaisen tuote- ja palveluinnovaation kansainvälistämisessä ja hän ellä on laaja-alainen näkemys kansainvälisen liiketoiminnan  mahdollisuuksista ja haasteista.

 

Aamupäivän teemoja ovat:

-Missä vaiheessa kansainvälistyä?

-Mitä ollaan myymässä?

-Kenelle myydään?

-Kansainväliset toiminnan mallit

-Kansainvälistyminen, Case Ivana Helsinki

Ilmoittautuminen on auki 11.9. saakka, tai kunnes tapahtuma on täynnä. Tapahtuma on maksuton, mutta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutusta osallistumisesta veloitetaan tarjoilu- ja järjestelykulut 20 €.

Tuotannossa mukana Creative Finland.

License to Sell: Brändilisensoinnin ydin

22.8.2019

klo 8:30-12:00

Kokoustila Punavuori

(Iso Roobertinkatu 20-22 A, 5. krs.)

Lisensointiseminaari on AGMAn jäsenille ja heidän päämiehilleen suunnattu "peruskurssi". Mitä lisensointi on? Miten sitä tehdään?  Seminaarin vetää Heikki Laaninen, pitkän linjan lisensointiammattilainen, joka on toiminut mm. Rovio Entertainmentin Licensing Managerina ja toimii nykyään sekä oman yrityksensä toimitusjohtajana että Ferly Co:n Head of Licensingina, vastaten yrityksen kansainvälisestä lisenssiliiketoiminnasta. Heikki on myös AGMAn hallituksen puheenjohtaja sekä toimii Suomi-Hong Kong kauppayhdistyksen hallituksessa. 

Ohjelma: 

8:30 aamukahvi

9:00 Brändilisensoinnin perusteet

10:00 Lisensoinnin käytännöt: prosessit, sopimukset ja tyylikirjat

11:00 Lainopillinen näkökulma, Hilma-Karoliina Markkanen, asianajaja, Castrén & Snellman, ja lisenssinsaajan näkökulma, Tiina Mikkonen, Director of Export & Licensing, Finlayson

Ilmoittautuminen on auki 14.8. asti tai niin kauan kuin tapahtumassa on tilaa.

Tapahtuma on maksuton, mutta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista osallistumisista laskutetaan tarjoilu- ja järjestelykulut 20 €.

Rahoitusseminaari

13.6.2019

Klo 9:00-12:00

Musiikkitalon terassilämpiö

Rahoitusseminaari tarjoaa laajasti tietoa luovien alojen rahoitusmahdollisuuksista ja rahoituksen käytön suunnittelusta niin julkisen rahoituksen, säätiöiden kuin yksityisen rahoituksen näkökulmasta.

Ohjelma:

9:00 Aamukahvi

9:30 Tervetuliaissanat: Sanna Piiroinen, Business Finland ja Kati Uusi-Rauva, Creative Finland / AGMA

10:00 Business Finlandin rahoitusmahdollisuudet: Antti Salminen, Business Finland

10:20 AVEK:in luovien alojen rahoitukset, CreaDemo, CreMa ja DigiDemo: Anu-Katriina Perttunen ja Kati Uusi-Rauva, Creative Finland

10:40 Säätiöt: Veli-Markus Tapio, erityisasiantuntija, Suomen Kulttuurirahasto

11:00 Sijoittajanäkökulma rahoituksen suunnitteluun: Tanu-Matti Tuominen, IPR.vc

11:20 Kokemuksia rahoituksen suunnittelusta ja joukkorahoituksesta: Asmo Saloranta, yrittäjä

11:40 Keskustelua aamupäivän aiheista

12:00 Tilaisuus päättyy.

Seminaarin tuotannossa ovat AGMAn lisäksi mukana Business Finland ja Creative Finland.

Canvas-työpaja

21.3.2019

Klo 9:00-13:00

AGMAn toimisto

(Mariankatu 8)

Business Model Canvas on Alex Osterwalderin kehittämä, vapaasti käytettävä työkalu yrityksen bisnesmallin visualisointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Katso lyhyt esittelyvideo täältä.

Päivä alkaa kaikille avoimella, noin 90 min. mittaisella esityksellä Business Model Canvas -mallin hyödyntämisestä, ja jatkuu AGMAn jäsenille suunnatulla työpajatyöskentelyllä pienryhmissä. 

9:00-10:30 luento

10:30-13:00 työpajatyöskentely


Työpajan tarkoituksena on valmentaa osallistujia Business Model Canvasin käyttöön ja tätä kautta saada apua oman liiketoiminnan suunnitteluun ja jäsentämiseen. Työpajassa käydään läpi Canvasin eri osa-alueet, case-esimerkkejä sekä työskennellään ryhmässä. 

Työpajan pitää Heli Mehtätalo-Takala. Heli on toiminut 15 vuotta liiketoiminnan johdon ja konsultoinnin tehtävissä auttaen yrityksiä kaupallistamaan ja skaalaamaan palveluita. Asiakkaina hänellä on yrityksiä erilaisissa kasvuvaiheissa. 

Ilmoittautuminen aukeaa AGMAn jäsenille 8.2., paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työpajan tuotannossa on mukana Creative Finland.

Johda mielelläsi

25.1.2019

Klo 9:00-12:00

Tekniskan salit

(Eerikinkatu 2)

Kuinka jaksaa töissä ja nauttia elämästä antamatta stressin hallita mieltä liikaa? Miten johtaa itseään ja omaa mieltään sekä pitää huolta elämän tasapainosta? Miten huolehtia omasta motivaatiosta ja työn mielekkyydestä? Valmennus tarjoaa ymmärrystä ja tietoa mielen toiminnasta, käytännön työkaluja omista voimavaroista huolehtimiseen sekä eväitä parempaan arkeen.

 

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, kirjailija ja pidetty luennoitsija, jonka työn keskiössä ovat itsen johtamisen taidot, parempi työelämä sekä resilienssi eli selviytymiskykyisyys. Ulrika yhdistää valmennuksiinsa myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista, ja haastaa kuulijansa ajattelemaan minkälaista maailmaa luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin. Ryhmävalmennuksissaan Ulrika keskittyy yksilön näkökulmaan pyrkien haastamaan kuulijoita tarkastelemaan omia ajatuksiaan sekä löytämään uusia tapoja toteuttaa haluamiaan muutoksia omassa elämässään

Työpaja on AGMAn jäsenille ja maksuton. Ilmoittautuminen on auki 17.1.2019 asti. Ilmoittautumisen sulkeuduttua tapahtuvista peruutuksista laskutetaan tarjoilujen hinta 25€.

Johda mielelläsi
Canvas-työpaja
Rahoitustyöpaja
Kansainvälistymistyöpaja
10-vuotisjuhla
EU-logot.png
EU-logot.png
Lisensointiseminaari
EU-logot.png
bottom of page