top of page

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA saavutettavuusseloste


Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.agma.fi ja on päivitetty 21.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.


Ei-saavutettava sisältö


1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018

  • verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019

  • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Tapahtumat-sivulla (https://www.agma.fi/tapahtumat) Menneet tapahtumat -osioon linkitetyt sivut ja sivukokonaisuudet ovat arkistoitua materiaalia, jota ei enää päivitetä. Ennen 23.9.2019 julkaistut blogikirjoitukset ovat arkistoitua sisältöä, jota ei enää päivitetä. Samat blogikirjoitukset voivat sisältää upotettuja videotiedostoja, jotka ovat samoin arkistoitua materiaalia, jota ei enää päivitetä. Sivuston ainoastaan yhdistyksen jäsenille tarjolla oleva osio sisältää ennen 23.9.2018 julkaistuja toimisto-ohjelmien tiedostoja.


2. Kohtuuton rasite

Yhdistyksen pdf-muotoiset julkaisut Rahoituspolku ja Brändin lisensointi pähkinänkuoressa odottavat päivittämistä saavutettaviksi. Yhdistyksen projektiluontoisen toiminnan ja rahoituksen vuoksi nämä tiedostot korjataan tai niille tarjotaan saavutettava vastine kesäkuuhun 2021 mennessä.


Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

outi.tiainen@agma.fi


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Comments


bottom of page