top of page
logo + 10 vasen.png

 

juhlapäivä 28.11.

Marraskuun lopulla juhlitaan kokonainen päivä AGMAn ensimmäistä täyttä vuosikymmentä! Lämpimästi tervetuloa paneutumaan välittäjätoiminnan maailmaan juhlaseminaarissa, ja nostamaan kannat kattoon illalla 10-vuotisgaalassa, unohtamatta tietenkään välittäjätoimijoiden palkitsemista hyvästä työstään!

Lisätietoja: outi.tiainen (a) agma.fi

#AGMA10

Juhlaseminaari

Seminaari

Ensimmäisenä puhujana juhlaseminaarin lavalle nousee Tuija Seipell aiheenaan asiakaskokemus ja kumppanuuksien rakentaminen. Tarjolla myös välittäjätoiminnan kokonaiskuva, kun puhumaan näkökulmastaan välittäjätoimintaan tulevat niin agentti, päämies kuin asiakas, mm. juhlavuoden kumppanijäsenemme Rovion Head of Brand Licensing Simo Hämäläinen

Oikeaan juhlatunnelmaan yleisön kohottaa muusikko Kalle Salonen, ja seminaari huipentuu retrospektaakkeliin AGMAn kuluneista vuosista!

Seminaarin moderoi Iiro Lahdenranta.

Mitä: AGMA 10 vuotta -juhlaseminaari

Missä: Kilta-sali, Lapinrinne 1, Helsinki

Milloin: torstai 28.11. klo 9:00-13:00

9:00 Ovet auki, tarjolla aamukahvi

9:40 Seminaarin avaus, Kati Uusi-Rauva ja Heikki Laaninen / AGMA

 

10:00 Opetus- ja kulttuuriministeriön tervehdys, Riitta Kaivosoja

 

10:10 Tuija Seipell: Nutukkaista Jumalan pyllyyn - luovuudella ei ole rajoja

 

11:00 Jenni-Justiina Niemi / Keksi: Välistävetäjä vai vastuullinen kumppani? Agentin rooli yhteistyössä

 

11:20 Tauko

 

11:30 Jukka Kurttila / Finlayson: Voiko merkitys olla uusi hahmo?

 

11:50 Simo Hämäläinen / Rovio: Lisensoija❤️Agentti 

 

12:10 Kalle Salonen

 

12:30 10-vuotisretrospektaakkeli

 

13:00 tilaisuus päättyy

Seminaari on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on auki 17.11. asti tai niin kauan kuin tilaa riittää.

seminaarissa

1 Tuija Seipell Image Marica Rosengard _

Tuija Seipell

TV:stä, SLUSHista ja TheCoolHunter.net -blogista tuttu Tuija Seipell Vancouverista. Pohjois-Amerikassa jo 37 vuotta asunut ja uransa luonut Seipell on tunteiden puolestapuhuja, asiakkaan asianajaja, luovuuden lähettiläs, miljoonien suosikkiblogin The Cool Hunterin päätoimittaja, maailman luetuin suomalainen bloggaaja, kosmopoliitti, konsultti ja puhuja joka ei jätä kuuljioitaan kylmäksi. Seipell konsultoi ja puhuu kansainvalisilla areenoilla ja hänen asiakkaitaan ovat sekä monikansalliset toimijat, kuten Harley Davidson, Nike ja Europarc Federation, että pienemmät yritykset ja valtiolliset organisaatiot ympäri maailmaa.

jenni-Justiina.jpg

Jenni-Justiina Niemi

Keksi

Jenni on visuaalisen viestinnän asiantuntija, Keksin toimitusjohtaja ja osakas, sekä lähes 50 luovan tekijän agentti. Kymmenvuotias Keksi on pioneeri visuaalisen viestinnän agentuurina, joka on sulavasti yhdistänyt liiketoimintaansa suunnittelu- ja konseptointipalvelut sekä erilaiset visuaaliset tuotannot.

Finlayson_Jukka-Kurttila_kuvaaja-Beda-Ra

Jukka Kurttila

Jukka Kurttila on hylännyt perinteiset excelit ja johtaa Finlaysonia kuluttajabrändinä. Rohkeat valinnat niin tuotannossa kuin yhteiskunnallisessa toiminnassakin ovat nostaneet Finlaysonin takaisin kuluttajien tietoisuuteen.

Jukka Kurttila toimii Finlaysonin luovana johtajana. Kurttilan luonteessa ja toimintatavoissa näkyy rohkeus, jolla hän myös osti globaalissa kriisissä olleen yrityksen kääntäen sen nousukiitoon. Kurttila on rautainen yritysmaailman ja markkinoinnin osaaja, joka on perustanut urallaan kahdeksan yritystä. Hän on myös Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n perustaja ja hallituksen jäsen.

Kurttila ravistelee suomalaista yrityskenttää. Hän toivoo yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Kurttilan johdolla Finlayson on ottanut kantaa ja kiinnittynyt yhteiskunnalliseen keskusteluun. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.

Simo.png

Simo Hämäläinen

Simo Hämäläinen is the head of Rovio’s Brand Licensing that manages both Consumer Products such as toys, apparel and location-based entertainment, and Content Licensing which includes all animated content, movies, books and comics. Simo has been with Rovio for over 6 years and was the VP of Marketing and Promotions before taking over as the head of all licensing operations.

 

Simo has a wealth of experience in working with big consumer brands. Prior to joining Rovio he held several sales and marketing roles at Heineken over a period of seven years, working with brands like Heineken, Sol, Fosters and Pepsi. Simo holds a master’s degree in industrial engineering and management.

Rovio on vuonna 2019 AGMAn kumppanijäsen, ja myös Angry Birds juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiväänsä.

Kallesalonen.jpg

Kalle Salonen

Sometimes you have to wait for something good to come and even if it would have been existing for a long time it may be carefully hidden. Something like this describes the career of Kalle Salonen when Teuvo Merkkiniemi, the instructor of Culture Workshop Valo first met him. Back then Kalle was working at a laundry and he enjoyed his work because of the fascinating sounds coming from the washing machines.

 

Later Merkkiniemi discovered that he had stumbled upon a frantic Hammond-genius, a jazz-, funk-, soul- and blues-virtuoso who had played the Hammond organs since the age of two. He had been familiarized with the music in his father’s lap.

AGMA 10 gaala

Gaala

Juhlapäivän illalla kokoonnutaan hyvän ruuan, seuran ja ohjelman ääreen nostamaan maljan 10-vuotiaalle AGMAlle, muistelemaan kulunutta vuosikymmentä ja -ennen kaikkea- palkitsemaan välittäjätoimijoita työstään.

Gaalassa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen. Yleisöä viihdyttää muun muassa Lyyti, ja pientä jännitystä iltaan tuo palkintojen jako. Virallisen ohjelman päätteeksi juhlakansaa tanssittaa funk-yhtye Kalle Salonen Band.

Mitä: AGMA 10 Gaala

Missä: Ravintola Kilta-sali, Lapinrinne 1, Helsinki

Milloin: torstai 28.11. klo 18:00-00:00

Pukukoodi: tumma puku / iltapuku

Lippujen hinnat:

AGMAn jäsenille 95 € + 24 % alv

Liput muille kuin AGMAn jäsenille myynnissä 21.10. alkaen hintaan 120 € + 24 % alv

Liput ovat myynnissä 17.11. asti tai niin kauan kuin tilaa riittää.

palkinnot

Palkinnot

Gaalaillan kohokohta ovat ensimmäistä kertaa jaettavat palkinnot hyville agenteille, asiakkaille ja päämiehille. Shortlistat ovat täynnä ehdottamianne ansioituneita henkilöitä ja yrityksiä, joten jännitystä ei palkintojenjaosta tule puuttumaan!

AGENTTI 2019

Iiro Lahdenranta / Result Entertainment Agency

Heikki Laaninen / Kupla Consulting

Elina Ahlbäck / Elina Ahlbäck Literary Agency

Marjo Oliva / Napa Arts & Licensing

ASIAKAS 2019

Kategoriassa jaetaan kunniamaininta


PÄÄMIES 2019

Finlayson

Pertin Valinta

Riku Ounaslehto


VÄLITYSTEKO 2019

Krista Mikkola / nykytaideprojektit Macro Asilossa

Troot / tubettajien ja influenssereiden agentointi, managerointi ja yhteistyön konseptointi

New Beat / Pertin valinta


TULOKAS 2019

PRAGMA Helsinki

Ferly

KREAM Helsinki


KANSAINVÄLISTÄJÄ 2019

Rabbit Films

Patternsfrom Agency

Heikki Laaninen

ELÄMÄNTYÖPALKINTO

Palkinnon saaja julkistetaan AGMA 10 Gaalassa

bottom of page