top of page

Välittäjäverkosto


Keltaisista ja vaaleanpunaisista viivoista koostuvia verkostoja sinisellä pohjalla, keskellä valkea teksti "agman välittäjäverkosto".

Välittäjäverkosto on luovien alojen välittäjätoimijoita yhteentuova sparrailuverkosto. Verkostoon voi hakea mukaan erillisenä hakuaikana, joita järjestetään 1-2 kertaa vuodessa.

Välittäjäverkoston tehtävä on edesauttaa tiedon, kokemusten ja parhaiden käytäntöjen jakamista luovilla aloilla toimivien välittäjien kesken, jotta kasvu ja kansainvälistyminen olisivat kaikille yhdessä askelen lähempänä.


Mukaan haetaan lomakkeella, jossa pääset valitsemaan itsellesi ja yritystoiminnallesi kiinnostavat ja tärkeät aiheet, joista haluaisit vaihtaa ajatuksia. Hakijoista valitaan näiden aiheiden perusteella vertaismentoroinnin hengessä sparrailuparit. Ensimmäiset keskusteluparit muodostetaan maalis-huhtikuussa 2023. Sparrailuparit tapaavaat 2–3 kertaa kevään aikana yhdessä sopiminaan aikoina. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa.


Välittäjäverkoston kickoff järjestetään keskiviikkona 19.4. Kickoff on kaikille avoin ja erityisesti sparrauskierroksiin osallistuville suositeltava. Sparrailuparit voivat aloittaa tapaamisensa jo ennen kickoffia. Julkaisemme lisätietoa kickoffista pian!


Toistaiseksi Välittäjäverkosto toimii erityisesti sparrailukierrosten muodossa, mutta jatkossa verkoston on tarkoitus olla pysyvä tukea, uusia kontakteja ja sparrailukumppaneita eri aiheista tarjoava verkosto välittäjätoimijoille.Miksi hakea mukaan?

 • Välittäjäverkoston kautta pääset tapaamaan välittäjäkollegoita poikkialaisesti ja luomaan uusia kontakteja

 • Sparrailuparin kanssa voit pallotella ajatuksia yrityksesi toimintaan, suunnitelmiin ja haasteisiin liittyen

 • Sparrailuparilta ja verkoston muilta toimijoilta voit saada uusia näkökulmia, kuulla parhaita käytäntöjä ja kokemuksia erilaisista välittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyvistä teemoistaMiten Välittäjäverkosto ja sparrailuparit toimivat?

 • Välittäjäverkostoon haetaan mukaan erillisen hakuajan puitteissa. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa.

 • Etsimme kierrokselle valituille sparrailuparin hakemuslomakkeella ilmoitettujen yhteisten kiinnostusten kohteiden perusteella.

 • Sparrailuparin kanssa voi jakaa esimerkiksi kokemuksia, näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä sekä saada uusia ideoita ja näkökulmia.

 • Sparrailuparit ovat keskenään tasavertaisia – on tärkeää, että kummankin asioista ja haasteista keskustellaan yhtälailla

 • Pyrimme löytämään keskustelukumppanin jokaiselle mukaan hakeneelle, mutta huomaathan että on mahdollista, että aihetoiveiden mennessä ristiin, sopivaa sparrailukaveria ei välttämättä juuri tällä kierroksella löydy.


Mihin sitoudun hakemalla mukaan?

 • Tapaamaan sparrailuparisi vähintään 2 kertaa kevään aikana – tapaamismuodon, keston ja tarkemmat ajankohdat keskustelijat voivat sopia yhdessä. Parit voivat tavata niin monta kertaa kuin haluavat ja voivat halutessaan sopia sparrailun jatkumisesta myös kevään jälkeen!

 • Olemaan aktiivinen siinä, että saatte sovittua parisi kanssa tapaamisajat ja yhteydenpitämisen muodot.

 • Sitoudut olemaan läsnä sopimissanne tapaamisissa ja kuuntelemaan sparrauspariasi ja tarjoamaan hänelle omia ajatuksiasi.

 • Sitoudut kohtaamaan sparrailuparisi tasavertaisena sparrailukumppanina. Sparrailuparien muodostamisen tarkoituksena on, että molemmat saavat sparrauksesta jotakin.


Miten (haku)prosessi etenee?

 1. Hae mukaan hakulomakkeella 28.3. mennessä.

 2. Hakulomakkeet käydään läpi 29.–31.3. välisenä aikana ja muodostamme maksimissaan kymmenen sparrailuparia.

 3. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse 4.4. mennessä. Mikäli tulet valituksi, saat sparrailuparisi yhteystiedot ja voitte jatkaa yhteydenpitoa itsenäisesti.Pyrkikää sopimaan ensimmäinen tapaaminen mahdollisimman pian.

 4. Kaikille Välittäjäverkostoon hakeneille järjestetään yhteinen verkoston kick-off tilaisuus 19.4. kello 10–12. Voitte kuitenkin tavata sparrailuparinne kanssa jo ennen tätä!

 5. Lähetämme palautekyselyn toukokuussa. Palautekyselyn täyttämisen takaraja on kesäkuun alussa, tähän mennessä toivomme, että parit ovat ehtineet tavata toivotut kerrat. Kerättyä palautetta käytetään verkoston toiminnan kehittämiseen.


Kenelle?

Kaikille luovien alojen välittäjätoimijoille eli esimerkiksi agentteina, managereina tai promoottoreina toimiville, uran vaiheesta riippumatta!


Mitä maksaa?

Ei mitään!


Hakeminen

Haku on auki 13.3-28.3.


Kysyttävää?

Ota yhteyttä tuottaja Jane Kärnään: jane.karna@agma.fi


Comments


bottom of page