top of page

Miksi jaamme Välittäjä-palkintoja?


“Ja palkinnon saa…”


Aika hidastuu hetkeksi ja jännityksen tunne valtaa, ehkä itsen, ehkä toisten puolesta. Julkistuksen jälkeen tunteina voivat olla onnellisuus, myötäilo, ehkä pettymys. 


Mutta miksi palkintoja oikeastaan jaetaan?


AGMA jakoi Välittäjä-palkintoja ensimmäisen kerran juhlistaessaan 10-vuotista taivaltaan vuonna 2019. Seuraavan kerran palkinnot jaettiin 2022 pandemian siirrettyä niitä vuodella eteenpäin. Nyt, vuonna 2024 on jälleen aika jakaa palkintoja.


Välittäjätoimijoiden tekemä äärimmäisen arvokas työ on vielä monille tuntematonta ja usein näkymätöntä, mutta sitäkin tärkeämpää. Ilman välittäjien työtä moni luova tekijä tai heidän luomansa sisältö ei pääsisi esiin tai tavoittaisi yleisöään.


Välittäjä-palkinnot on hyvä tapa nostaa parrasvaloihin välittäjien tekemää työtä, osoittaa arvostustamme alan toimijoita kohtaan sekä juhlistaa alan kehittymistä, uusia avauksia ja onnistumisia. Palkinnoilla voimme kiittää ja kannustaa.


Välittäjä-palkintojen saajat valitaan avoimen lomakkeen kautta kerätyistä ehdotuksista. Me AGMAssa uskomme, että omista onnistumisista ja uusista avauksista saa todellakin olla ylpeä: kuka tahansa voikin siis ehdottaa palkinnonsaajaksi itseään, omaa organisaatiotaan tai projektiaan. Suorastaan kannustamme tähän! Myös myötäinnostuminen ja kaverin kehuminen on meistä pop. Ehkä olet vaikuttunut kollegasta, edustettavastasi tai asiakkaasta? Ehdota heitä palkittavaksi! Nyt on juuri oikea hetki puhua heistä hyvää selän takana.


Minusta kaikenlaisia palkintoja jaettaessa parasta on nähdä yleisön, usein jonkin yhteisön, vilpitön ilo palkittavan puolesta. Näitä myötäilon hetkiä kohti siis!Välittäjä-palkintojen ehdotuslomake on auki 5.4. asti. Lisätietoa täältä.Kirjoittaja on Luovan talouden agentit ja managerit AGMAn tuottaja Jane Kärnä, joka vastaa myös Välittäjä-palkintojen tuotannosta.


コメント


bottom of page