top of page

Marraskuu, rock band from hell ja reilut kaksi minuuttia Pop-punkkia!


Mustavalkoinen valokuva bändin jäsenistä.

rock band from hell julkaisee tänään uuden singlen Lucky Loser”! Kappale on irroitus yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan vuoden 2023 aikana. Bändin soundi on tuju - punkin ja rockin muodostama Pop-punk-cocktail ja “Lucky Loser” on maistiainen siltä sekoituksen punkimmalta puolelta. Sävellys & sanoitus ovat laulaja Jani Tillmanin, rumpali Mikko Nykäsen, kitaristi Jere Siivikon sekä Niko Salmelan käsialaa.


Kuuntele ja lataa kappale täältä:


Levytyssopimuksen Central Line Entertainmentin kanssa maaliskuussa kirjoittanut rock band from hell saattaa olla uusi tuttavuus suurelle yleisölle, mutta jäsenten nuoresta iästä huolimatta ryhmä on kuitenkin tehnyt bändeille ominaisen pohjatyön perusteellisesti. Yhtyeen jäsenet ovat tunteneet toisensa aina ala-asteikäisistä asti ja ehtineet kokea yhdessä niin musiikin tekemisen kuin elämänkin erilaiset sävyt kasvaessaan pojista aikuisiksi miehiksi.


Yhtye on parhaillaan studiossa viimeistelemässä debyyttialbuminsa viimeisiä kappaleita (mm. tuottaja Leo Jupiterin johdolla).


rock band from hell:

Jere Siivikko, kitara

Jani Tillman, laulu & kitara

Mikko Nykänen, rummut

Mikko Saravuoma, bassoKeikkamyynti: Henri Ekman

+358401591919

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Lauri Holopainen

+350503312022


Comments


bottom of page