top of page

License2Sell: Brändilisensoinnin perusteet

AGMA järjestää suositun License2Sell: Brändilisensoinnin perusteet -valmennuksen jälleen torstaina 26.1.2023 klo 9:00-11:00!

Läppäri, jonka ruudulla valkoisella pohjalla oranssi teksti "Join us online".

Brändilisensoinnin perusteet on erilaisille välittäjätoimijoille ja heidän edustettavilleen suunnattu perustietopaketti. Valmennus sopii kuitenkin kenelle tahansa, jota lisensointi kiinnostaa.
Mitä brändin lisensointi on? Miten sitä tehdään?

Lisensointi on liiketoimintamalli, jossa yritysryhmä hyödyntää yhteisesti tiettyä brändiä, ja parhaimmillaan kasvattaa sekä omaa liiketoimintaansa että brändin tunnettuutta. Runsaasti lisensoituja brändejä ovat mm. Disneyn hahmot, Lego, Muumit sekä monet elintarvike- ja muotibrändit. Valmennus antaa perustietoutta brändien lisensoinnin mekanismeista, tämän hetken markkinatrendeistä ja keskeisistä brändeistä sekä kiinnostavista tapausesimerkeistä.


Puhujat

Heikki Laaninen
Heikki Laaninen

Heikki on pitkän linjan lisensointiammattilainen, joka on toiminut mm. Rovio Entertainmentin Licensing Managerina ja on nykyään sekä oman yrityksensä toimitusjohtaja että Ferly Co:n Head of Licensing, vastaten yrityksen kansainvälisestä lisenssiliiketoiminnasta. Heikki on uransa aikana vienyt useita suomalaisia brändejä kansainvälisille markkinoille. Heikki oli AGMAn hallituksen puheenjohtaja vuosina 2018-2020 ja on toiminut myös Suomi-Hong Kong kauppayhdistyksen hallituksessa.
Jani Joenniemi
Jani Joenniemi, EUIPO

Jani on toiminut yrittäjänä luovilla aloilla, erityisesti musiikki- ja media-aloilla, keskittyen Aasian markkinoille. Tällä hetkellä hän toimii SME Network Advisorina EUIPOssa (European Intellectual Property Office), asemapaikkanaan Patentti- ja rekisterihallitus. Hänen tehtävänään on kehittää kumppaniverkostoja ja niiden toimintaa, sekä pk-yritysten IP:hen liittyvää eurooppalaista yhteistyötä.Valmennus järjestetään 26.1.2023 etänä Zoomissa klo 9:00-11:00. Osallistumislinkki lähetetään tapahtumapäivän aamuna.

Valmennus on AGMAn jäsenille maksuton, muille hinta 50 € + 24 % alv.

Ilmoittautuminen on auki 24.1.2023 asti. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla siitä sähköpostitse: outi.tiainen@agma.fi 19.1.2023 jälkeen perutut osallistumiset laskutetaan.

Valmennus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä 10 hlö täyttyy. Ilmoittautuneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli tilaisuus peruuntuu.


Kysyttävää? Ota yhteyttä Outi Tiaiseen outi.tiainen@agma.fiComentarios


bottom of page