top of page

Hei, me välitetään!


Abstrakteja sinisiä, harmaita, oransseja ja valkoisia muotoja, joiden päällä tekstit "Hei, me välitetään!" ja "Creative Demo Day" sekä Taideyliopiston, AGMAn ja Aalto-yliopiston logot.

Hei, me välitetään! on seminaarisarja luovien alojen välittäjien liiketoimintavalmiuksista ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Tänä vuonna Hei, me välitetään! järjestetään 25.5. klo 9:00-12:00 Musiikkitalon Alalämpiössä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Taideyliopiston ja Aalto-yliopiston Creative Demo Dayn kanssa.


Seminaarin teemoina ovat välittäjän rooli digitalisaation keskellä ja erilaiset konseptoinnin mallit viennin mahdollistajina.


Ilmoittautuminen on auki 16.5. asti.

Tapahtuma on maksuton.


Keynote:

Inkeri Borgman / Gigle: Välittäjän rooli digitalisoituvassa maailmassa

Inkeri Borgman. Kuvaaja: Reino Meriläinen.

Digiratkaisut ja ilmiöt muuttavat tapojamme toimia ja ajatella. Millaisella asenteella välittäjä pärjää muuttuvassa maailmassa? Miten tunnistaa ja löytää oma rooli ja merkitys? Miten välittäjän ydinosaaminen auttaa luovimaan digitalisaation luomien mahdollisuuksien joukossa? Tämä keynote-puheenvuoro sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää välittäjän roolin muutosta digitalisoituvassa maailmassa ja pärjätä siinä.


Inkeri Borgman on teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Inkerillä on 15 vuoden kokemus luovilta aloilta tuottajana ja kehittäjänä, ja hän on erikoistunut toimimaan luovan alan, liiketalouden ja digitalisaation rajapinnoilla. Oman yrityksensä kautta hän kehittää teknologiaa luovan alan palveluiden välittämiseen.

Inkeri on kouluttanut tuotteistamisesta ja myynnistä mm. Taideyliopistossa, Humakissa ja Taiken tilaisuuksissa ja puhunut mm. digitalisaation, yrittäjyyden ja ansaintamallien teemoista eri tilaisuuksissa.

Koulutukseltaan hän on Musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia, Arts Management 2019) ja kulttuurituottaja (Humak 2009). Inkeri suorittaa osa-aikaisesti toista maisterin tutkintoaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun International Business and Entrepreneurship -ohjelmassa.

Paneelikeskustelu:

Konseptien vienti - kotimaisesta kansainväliseksi


Katri Ylinen.

Katri Ylinen, Darravapaa


Katri Ylinen on Darravapaa -yhteisön toinen perustaja, kirjailija ja yrittäjä. Yhdessä Laura Wathénin kanssa Ylinen hostasi Darravapaana –podcastia Ylellä. Podcast voitti Audioland Awardseissa vuoden Hyvinvointi, terveys ja kasvu -palkintokategorian.
Juhani Pajunen.

Juhani Pajunen, Suomen Podcastmedia


Juhani Pajunen on Suomen Podcastmedian perustaja ja toimitusjohtaja. Suomen Podcastmedia on maamme suurin podcastin tuotantoyhtiö, ja ainoa kansainvälinen sellainen. Yhtiön podeja kuullaan paitsi Suomessa, myös monilla muilla markkinoilla.Laura Nevanlinna.

Laura Nevanlinna, Ferly


Laura Nevanlinna on sisällöntuotannon ja brändinrakennuksen veteraani, jolla on kokemusta niin kustannus-, peli-, animaatio- kuin lisensiointiliiketoiminnasta. Laura on työskennellyt mm. Bonnierilla, Roviolla ja Ferlyllä brändien kuten Angry Birdsin, Star Stablen, Cocomelonin ja Momolun kaupallisessa hyödyntämisessä. Laura on Mikael Hedin ja Joonas Rissasen kanssa perustamansa Ferly Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja työskentelee oman konsulttiyrityksensä My Circuksen kautta useiden erilaisten brändi ja IP-projektien parissa. 


Hei, me välitetään! on luovien alojen välittäjille, sellaiseksi aikoville sekä heidän päämiehilleen suunnattu puolipäiväinen seminaari. Tapahtuman keskiössä on alusta asti ollut agenttien ja managerien kansainvälinen liiketoiminta. Seminaari järjestetään nyt jo kolmatta kertaa, mutta ensi kertaa livenä.

Comments


bottom of page