top of page

Hei, me välitetään! -ammattilaispäivä 22.5.

Eri kokoisia ja värisiä laatikoita (sininen, keltainen, vihreä, turkoosi) valkoisella pohjalla. Yhdessä laatikossa teksti "Hei," ja toisessa "me välitetään!".

Mikko Kalhama

Mietitkö kansainvälistymistä tai teetkö jo töitä kansainvälisillä markkinoilla? Tule inspiroitumaan ja tapaamaan luovien alojen kollegoita AGMA ry:n järjestämään Hei, me välitetään! -päivään 22.5. klo 15-18.30 Sofia Helsingin Lyhtysaliin (Sofiankatu 4 C).


Iltapäivän aloittaa Nordsalt Oy:n Mikko Kalhaman key note Liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälistyminen sekä yhteistä keskustelua kansainvälistymisen haasteista ja mahdollisuuksista. 


Kello 17 alkavan cocktail-tilaisuuden jälkeen julkistetaan joka toinen vuosi jaettavat Välittäjä-palkinnot. Kuka on vuoden välittäjä? Entä asiakas? Välittäjä-palkinnot nostavat parrasvaloihin välittäjien tekemää työtä, osoittavat arvostusta alan toimijoita kohtaan sekä juhlistavat alan kehittymistä  ja onnistumisia. Lue lisää Välittäjä-palkinnoista täältä.


Ilmoittaudu päivään täällä. Tapahtuma on maksuton AGMAn jäsenyrityksille, muille 50 € + alv. 24% Ilmoittautumiset ovat sitovia.


Hei, me välitetään! on luovien alojen välittäjätoimijoille ja välittäjyydestä kiinnostuneille suunnattu vuosittainen ammattilaistapahtuma, jossa käsitellään kansainvälistymisen ja kansainvälisen työn ajankohtaisia teemoja.


***


Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA on vuonna 2009 perustettu, jäsenyritystensä etuja edistävä järjestö, jonka päätehtävänä on kehittää ja tehdä välittäjätoimintaa, erityisesti agentti- ja manageritoimintaa, tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti.


Comments


bottom of page