top of page

Hallitus 2021: Jenni Moberg / 0.7 design ja Patternsfrom Agency


Vuoden 2021 alusta AGMAn hallitukseen tuo maakuntaulottuvuutta Jenni Moberg, joka pyörittää Kemiönsaarella kahta agentuuria: 0.7 designia ja Patternsfrom Agencya.


Perustin 0.7 designin vuonna 2007 suomalaisten muotoilu- ja käsityöyrittäjien tueksi myynti- ja markkinointiponnisteluihin, erityisesti Japanin markkinoille. Tuolloin Suomessa ei tunnistettu vielä luovan talouden agenttien ammattikuntaa, mutta onneksi verkostoa alkoi pikkuhiljaa löytyä. 0.7 design on yksi AGMAn perustajajäsenistä, ja alkuvuosina toiminkin aktiivisesti AGMAn hallituksessa koko ammattikuntaa kehittäen. 0.7 design on vuosien varrella tukenut satoja minimalistisia mikroyrityksiä vientitoiminnan alkuun yrityskohtaisen konsultaation, luentojen ja Kellarista maailmalle -työkirjan avulla. Näitä oppeja on jaettu Suomen lisäksi myös Venäjälle, Liettuaan ja Viroon.


0.7 designin nykyisyyteen ja tulevaisuuteen liittyy vahvasti myös matkailu. Yritys on tuottanut lifestyle-elämyksiä niin yksittäisille matkailijoille kuin rmatkailijaryhmille. Elämyksissä yhdistyy niin arkkitehtuurikohteet, päiväkotivierailut, tuohenpunonta kuin saunominen ja saaristolaisleivän leivonta.


Vuonna 2015 tuli ajankohtaiseksi tutustua immateriaalioikeuksiin, sillä Patternsfrom Agency alkoi tuolloin kehittyä. Patternsfrom Agency on suomalaisille tekstiili- ja pintasuunnittelijoille suunnattu agentuuri, joka välittää kuosisuunnittelu- ja mallistonhallintapalveluita. Kymmenkunta päämiestämme luo kuoseja, joihin agentit myyvät käyttöoikeuksia. Yksittäisten kuosien lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu värisuunnittelua ja kokonaisten mallistojen hallintaa asiakasyrityksen ulkopuolisena konsulttina. Patternsfrom Agency on Suomalaisen Työn Liiton jäsen, ja sen palveluille on myönnetty Design From Finland -merkin käyttöoikeus.

bottom of page