top of page

Hallitus 2021: Inkeri Borgman / Gigle


Inkeri Borgman

Inkeri Borgman on AGMAn hallituksen varajäsen.


Olen työskennellyt taiteen ja kulttuurin parissa viimeiset 15 vuotta. Taustani on hyvin monipuolinen ja olen työskennellyt eri taidelajien parissa mm. tapahtumatuotannossa sekä taiteen perusopetuksen parissa. Laajaa kokemusta on kertynyt myös erilaisista projekteista ja hankkeista, joissa olen ollut vastuussa mm. konseptin suunnittelusta, markkinoinnista, viestinnästä tai rahoituksen hankkimisesta.


Olen koulutukseltani Kulttuurituottaja (Humak, 2009) sekä Musiikin maisteri (Arts Management, Sibelius-Akatemia, 2019).


Viimeiset vuodet olen keskittynyt luovien alojen alustamaisen liiketoiminnan rakentamiseen. Vuonna 2016 syntynyt Gigle Oy on keskittynyt teknologian rakentamiseen, jonka avulla elämykset ja muut luovan alan palvelut ovat ostettavissa muutamalla klikkauksella omalta laitteelta. Palvelumme integroituu kenen tahansa toimijan sivustolle ja on otettavissa nopeasti käyttöön. Kehitämme teknologiaa eteenpäin myös yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.


Digitaalisessa myynnissä on kiinnostavaa sen tuomat laajat mahdollisuudet taiteen, kulttuurin ja viihteen aloille. Digimyynnin avulla data on kerättävissä ja hyödynnettävissä ja ostamisen polut voidaan rakentaa sivustolle siten, että asiakkaan on mahdollisimman helppoa löytää ja ostaa palveluja. Tämä kehitystyö on mielenkiintoista ja koen että nyt on paras aika hyödyntää digitaalisia ratkaisuja luovilla aloilla, koska koronan tuoma muutos kentälle on valtavan suuri.


Giglen tiimissä on laajaa osaamista teknologiasta, designistä, käyttöliittymäsuunnittelusta, digimarkkinoinnista, datasta ja luovista aloista. Oma roolini on erityisesti myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla mutta tietysti myös rahoituksen ja tuotekehityksen puolella.


Agman hallitustyöskentely on tuonut mahtavia verkostoja sekä näkemyksen siitä missä luovien alojen välittäjätoiminnassa tällä hetkellä mennään.


Lisätietoja: www.gigle.shop

Comments


bottom of page