top of page

Erikk. ravistelee tunnelukkoja kappaleellaan



Erikk.:n toinen single tulevalta kokopitkältä albumilta julkaistaan perjantaina 28.1.2022.

Suomeksi laulavan musiikinkirjoittajan ja rumpalin soolotuotanto päästää irti tavanomaisesta. Erikk.:n kynästä syntyy ajatonta ja konstailematonta musiikkia, jossa aiheet ammennetaan syntymän ja kuoleman väliltä, eikä alteregon taakse piilouduta. Tarttuvat kertosäkeet, vahva komppi ja kaunis tulkinta tulevat esiin 'Laiturin Päässä' sinkulla, joka verhoaa koko hänen tuotantoaan.

Vuosi sitten omakustanteena julkaistu "Meri-ilmaa" on soinut Ylellä ja herättänyt kiinnostusta julkaisijoiden puolelta. Levylle on sävelletty 14 kappaletta, joiden julkaisuajankohta sijoittuu alkusyksyyn 2022.

"Laiturin päässä, voit irti nyt päästää"

Kappaleen rauhallinen ote pysäyttää pohtimaan omia muureja ja toivottaa tämän myötä kuulijalleen rohkeutta kohdata uusia puolia itsessään. Hypnoottinen kitaranäppäily kantaa koko kappaleen matkan ja soljuvat elementit luovat tarinalle hetken, jonka haluaa kokea yhä uudelleen. Kappale syntyi vuosia sitten silloiselle ihastukselleni kirjoitettuna viestinä. Peilaan kappaleessani tuolloisia epävarmuuksiani.

Info

Kappaleen on tuottanut americana-folkin lähettiläs Petri Kuusela ja taustalaulajana toimii kaunissointinen Tanja Torvikoski. Komppiryhmän vahvistuksesta löytyvät Erja Lyytisen basisti Tatu Back ja mm. Katri Ylanderin bändissä komppaava Jaakko Pöyhönen (rummut).

Yhteydenotot: Niko Konttinen

puh: (+358) 40 772 7767


Lisätietoa: Aapo Markkula / Backyard Promotion

puh: (+358) 40 576 1729


--

LAITURIN PÄÄSSÄ PRESS + PROMO: https://bit.ly/3J3OxtS


bottom of page