top of page

Esittelyssä AGMAn uusin jäsen: Ai-Ai Productions

AGMA sai huhtikuussa uuden jäsenen Ai-Ai Productionsin. Pyysimme Ai-Ain Jarkkoa esittäytymään, kertomaan yrityksen toiminnasta sekä siitä mitä sai liittymään AGMAan.


Muovinen Wallace (Wallace ja Gromit -sarjasta) ja Jarkko Jortikka istumassa penkillä.
Jarkko Brand Licensing Europe -messuilla lokakuussa 2023.

"Nimeni on Jarkko Jortikka ja olen toiminut media-alalla yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Olen tehnyt videoita musiikkivideoista yritysvideoihin ja aftermovieita jo silloin, kun termi piti selittää asiakkaille. Lisäksi olen kartuttanut kokemusta useista televisiotuotannoista. Tällä hetkellä käsikirjoitan ja ohjaan Ylen tilaamaa dokumenttisarjaa, ja minulla on myös kokemusta erilaisista XR-tuotannoista.


Minua on aina kiinnostanut tarinoiden ja tarinamaailmojen luominen. Olen miettinyt vuosien ajan, kuinka saisin näistä yritykseni pääliiketoiminnan. Näin olen ymmärtänyt immateriaalioikeuksien ja lisensoinnin merkityksen sisältöihin keskittyvän liiketoiminnan luomisessa.


Syksyllä 2023 osallistuin AGMAn mukana Brand Licensing Europe -messuille Lontoossa. Tämä kokemus oli itselleni hyvin silmiä avaava, ja ymmärsin lisensoinnin monipuoliset mahdollisuudet sekä AGMAn edustaman välittämisen merkityksen.


Liityin AGMAn oppiakseni lisää sisällöntuotannon mahdollisuuksista sekä agenttitoiminnasta. Olen juuri aloittanut peliprojektin, jossa tarinamaailma on erittäin keskeisessä roolissa, joten AGMAn toiminta on merkittävässä roolissa tämän pelin liiketoiminnan suunnittelussa. Samalla vien eteenpäin kauhumaailmaani ja autan muita luovia henkilöitä näiden asioiden suunnittelussa ja toteutuksessa, joten uuden oppimista on paljon edessä."


Lisätietoa Ai-Ai Productionsista täältä.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page