top of page

AGMAn hallituslaiset 2024 esittelyssä: Inkeri Borgman

Esittelemme blogissamme kevään aikana AGMAn hallituslaiset. Nyt esittelyvuorossa hallituksen varajäsen Inkeri Borgman.


Kuva Inkeri Borgmanista toimistoympäristössä.

Inkeri Borgman toimii teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtajana ja on yrityksen toinen perustaja. Inkeri on erikoistunut toimimaan luovan alan, liiketalouden ja digitalisaation rajapinnoilla ja hän kasvattaa osaamistaan näiltä aloilta jatkuvasti. Koulutukseltaan Inkeri on kulttuurituottaja ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian Arts Management -osastolta, ja viimeisimpänä haasteena Inkeri otti vastaan, omien sanojensa mukaan, harrastusmaisteriopinnot Jyväskylän kauppakorkeakoulussa yrittäjyyden ja kansainvälisen liiketoiminnan linjalla.


Gigle Oy kehittää teknologiaa luovan alan palveluiden välittämiseen. Jopa 96% yritysostajista haluaa ostaa tuotteet ja palvelut suoraan verkosta itsepalveluna - Gigle vastaa tähän tarpeeseen ainutlaatuisella luovan alan palveluille rakennetulla teknologialla. 


Gigle Oy tekee yhteistyötä mm. Stella Polariksen, Aura of Puppetsin, Teatterikeskuksen, Hathuntersin, Luckanin ja Espoon kaupungin kanssa. “Viimeisin kyselymme Espoon kaupungille osoitti, että 100 % kunnan tilaajista oli säästänyt Giglen teknologian avulla aikaa ja 80% sanoi mallin helpottaneen tilausprosessia paljon”, Inkeri kertoo.


Inkerin mukaan parasta arjessa on huipputiimi, viisaat advisorit ja ympärillä olevat ihmiset, jotka jakavat vision tehokkaammasta myynnistä ja välittämisestä luovilla aloilla. Koska digitaalinen murros ei tapahdu vain teknologian avulla, vaan kyseessä on myös laajempi ajattelutavan muutos, Gigle myös kouluttaa myynnistä ja digiasioista erilaisissa organisaatioissa, yliopistoissa ja hankkeissa.


“Tällä hetkellä pöydällä on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama laaja kaksivuotinen hanke, jossa luomme kansallisen digitaalisen tuotteistamisen ja välittämisen mallin luovan alan palveluille. Tavoitteenamme on aloittaa laaja muutos yhteistyössä alan toimijoiden kanssa ja edistää myyntiä nykyaikaisilla työkaluilla. Esimerkiksi datan laajempi hyödyntäminen mahdollistaa tulevaisuudessa tekoälyn käytön myynnin edistämisessä”, Inkeri kertoo Giglen viimeaikaisista kuulumisista.


Kysyimme Inkeriltä myös mikä on hänen viimeksi oppimansa uusi asia:

“Se liittyy varmasti innovaatioiden kehittämiseen ja siihen liittyvään akateemiseen tutkimukseen. On ollut kiinnostavaa tutustua muun muassa innovaatioiden elinkaareen, eri toimialojen kypsyyteen ja teknologiakyvykkyyteen sekä muistuttaa taas mieleen edellisistäkin opinnoistani tuttuja asioita siitä, miten luovuutta ei organisaatiossa tapeta, vaan miten se käännetään voimavaraksi ja yrityksen kasvuksi.”


Loppuun Inkeri huikkaa vielä:

“Kehitämme erilaisia toimintamalleja tiiviissä yhteistyössä alan toimijoiden kanssa, joten jos kehitystyö kiinnostaa, otamme vastaan ehdotuksia ja viestejä.”


Lisätietoa Giglestä: https://www.gigle.fi/fi

Lisätietoa hankkeesta: https://www.gigle.fi/okm


Комментарии


bottom of page