top of page

AGMAn hallituslaiset 2024 esittelyssä: Eero Tenhola

Esittelemme blogissamme kevään aikana AGMAn hallituslaiset. Seuraavaksi esittelyvuorossa hallituksen puheenjohtaja Eero Tenhola.


Mustavalkoinen kuva keskustelevasta Eero Tenholasta.

Eero Tenhola toimii AGMAn hallituksen puheenjohtajana ja edustaa M&M Viihdepalvelu Oy:tä. “Yritys sai alkunsa yli 33 vuotta sitten, kun teimme MBO yrityskaupan Fazer Musiikki Oyj:n kanssa”, Eero kertoo. M&M on erikoistunut maailman suurimpien elokuvayhtiöiden kodin ulkopuolisiin esitysoikeuksiin Suomessa. M&M pyrkii jatkuvasti kehittämään liiketoimintaa asiakaslähtöisesti ja kuuntelemaan tarkasti asiakkaiden tarpeita. “Nykyisin tärkeimmät asiakas- ja lisensointikohteemme ovat koulut, oppilaitokset, kirjastot ja nuorisotilat, joissa elokuvia käytetään opetuksen rikastamiseen ja viihtyvyyden lisäämiseen tekijänoikeuslain vaatimusten mukaisesti.”

 

Tämän lisäksi M&M on luonut asiakkailleen palvelusivuston www.elokuvalisenssi.fi , jonka avulla opettajat ja mediakasvattajat voivat löytää sopivia elokuvia monipuolisten hakutyökalujen avulla.


 “Palvelusta voi hakea elokuvia esimerkiksi koulutusasteittain, oppiaineittain tai vaikka elokuvan sisältöön liittyvillä hakusanoilla kuten vaikka ”ystävyys”. Lisäksi elokuvakohtaiset opetusmateriaalit ovat saatavilla suoraan kunkin elokuvan elokuvaprofiilista. Tämä kaikki auttaa asiakkaita säästämään aikaa opetuksen suunnittelussa ja tarjoaa tukea elokuvaelämysten käsittelyyn yhdessä nuorten kanssa”, Eero kuvailee palvelua.


AGMAn toimintaan Eero pyrkii tuomaan yrittäjäkokemusta- ja näkemystä sekä lisensointiin liittyvää tekijänoikeudellista osaamista: “Yhdessä koko joukkueen kanssa (henkilökunta+ muut hallituksen jäsenet), saamme luotua ja tuotua agmalaisille mielenkiintoisia tapahtumia sekä uutta potkua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia luovan alan yritystoimintaan!”


Comments


bottom of page