top of page

AGMA hakee toiminnanjohtajaa!


AGMAn jäseniä Tallinnassa keväällä 2023.

AGMA on luovien alojen välittäjätoimijoiden yhdistys, joka kehittää luovien alojen ja erityisesti agenttien, managerien ja muiden välittäjien toimintaedellytyksiä kotimaassa ja kansainvälisesti. Keskeisiä käytännön toimintojamme ovat jäsenpalvelut, viestintä ja erilaiset kansainvälistymisprojektit. AGMA julkaisee luovan talouden media Creative Finlandia ja on kansainvälisen Licensing International -yhdistyksen Pohjoismaiden ja Baltian edustaja. AGMAlla on kolmisenkymmentä kotimaista jäsenyritystä.


Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme järjestölle uutta toiminnanjohtajaa. Toivomme hakijoilta aktiivista kehittäjäotetta, tuntemusta luovilta aloilta, kokemusta kansainvälisistä projekteista ja/tai kansainvälisestä myynnistä sekä kykyä johtaa julkisrahoitteisia hankkeita. Tarjoamme itsenäisen työn viiden hengen tiimin vetäjänä ja näköalapaikan suomalaisten luovien alojen ja luovan talouden kehittämiseen.

Tehtävä on lähtökohtaisesti vakituinen ja kokopäiväinen, mutta työajasta voidaan myös neuvotella.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera viimeistään 31.8. osoitteeseen info@agma.fi. Sopivia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja antaa nykyinen toiminnanjohtajamme Outi Tiainen, outi.tiainen@agma.fi, puhelin 040 558 3429. Lisätietoja AGMAsta: www.agma.fi


Comentarios


bottom of page