top of page

AGMA etsii toiminnanjohtajaa!


Kolme hymyilevää naista nojaa harmaaseen seinään.

AGMA on luovien alojen välittäjätoimijoiden yhdistys. Se kehittää luovien alojen ja erityisesti agenttien, managerien ja muiden välittäjien toimintaedellytyksiä kotimaassa ja kansainvälisesti. Keskeisiä käytännön toimintojamme ovat jäsenpalvelut, viestintä ja kansainvälistymisprojektit. AGMA julkaisee CreativeFinland.fitä ja on kansainvälisen Licensing International -yhdistyksen Pohjoismaiden ja Baltian edustaja. AGMAlla on nelisenkymmentä kotimaista jäsenyritystä.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme järjestölle uutta toiminnanjohtajaa. Toivomme tj:ltämme aktiivista kehittäjäotetta, tuntemusta luovilta aloilta, kokemusta kansainvälisistä projekteista ja/tai kansainvälisestä myynnistä sekä kykyä johtaa julkisrahoitteisia hankkeita. Tarjoamme itsenäisen työn viiden hengen tiimin vetäjänä ja näköalapaikan suomalaisten luovien alojen ja luovan talouden kehittämiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera viimeistään 22.4. mennessä osoitteeseen info@agma.fi. Sopivia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antaa nykyinen toiminnanjohtajamme Kati Uusi-Rauva, kati.uusirauva@agma.fi, puhelin 040-865 8738. Lisätietoja AGMAsta: www.agma.fi


AGMAn logo

Comments


bottom of page