top of page

Breaks Finland sai siemenrahoitusta


Breaks Finland logo

AGMAn jäsen Breaks Finland on ensimmäisiä välittäjätoimijayrityksiä, jotka ovat saaneet siemenrahoitusta yksityisiltä sijoittajilta. Startup-yritys Breaks Finland tarjoaa breikkejä asiakasorganisaatioiden työntekijöille luovin keinoin.

"Maailman muuttuessa kovaa vauhtia ovat ihmisten luovuus, rohkeus ja yhteisöllisyys kovalla koetuksella. Kun vanhat toimintatavat ja perinteiset roolit eivät enää toimi, tarvitaan tilalle monin tavoin uudenlaista ajattelua ja toimintaa. Voittajat oppivat rikkomaan vanhoja toimintamalleja, antamaan tilaa ajattelulle, oivaltamiselle ja empatialle. He opettelevat vahvoiksi uimareiksi sen sijaan että kelluisivat virran mukana", toimitusjohtaja Jaana Komscha-Härkönen kertoo tiedotteessa.

140 000 euron sijoituksen teki joukko yksityisiä sijoittajia, mm. Julia Jouhki, Markus Kallio, Jesse Maula ja Niko Frilander. Yrityksen ovat perustaneet toimitusjohtaja Jaana Komscha-Härkönen ja Mikko Kierikki, joista molemmat ovat myös AGMAn hallituksen jäseniä yritystensä edustajina.

Mikko Kierikki ja Jaana Komscha-Härkönen

Breaks Finlandin perustajat, Mikko Kierikki ja Jaana Komscha-Härkönen. Kuva: Risto Vauras


bottom of page