top of page

Parhaat agentit ja managerit palkitaan 28.11.2019


AGMA 10 vuotta logo

Luovien alojen agentit ja managerit ja heidän päämiehensä ja asiakkaansa palkitaan tänä syksynä ensimmäistä kertaa Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMAn palkintogaalassa 28.11. Lisäksi AGMA myöntää gaalassa elämäntyöpalkinnon ansioituneelle agenttitoiminnan kehittäjälle.

Välittäjätoimijoilta sekä heidän päämiehiltään ja asiakkailtaan kysyttiin alkusyksyn aikana ehdotuksia palkittaviksi. Ammattilaisraati valitsi shortlistalle palkintoehdokkaat kaikkiaan kuudessa kategoriassa. "Hienoa, että tällainen palkinto lanseerataan. Luovan työn myynnin ja kaupallistamisen osaajat ansaitsevat oman tunnustuksensa, ja oli mahtavaa olla mukana ensimmäisellä palkintojenjakokierroksella", kertoo Jarno Laasala, Duudsonien pitkäaikainen manageri ja AGMAn jäsenyrityksen Rabbit Filmsin hallituksen puheenjohtaja.

Palkintoehdokkaat shortlistalla:

AGENTTI 2019

Iiro Lahdenranta / Result Entertainment Agency

Heikki Laaninen / Kupla Consulting

Marjo Oliva / Napa Arts & Licensing

ASIAKAS 2019

Kategoriassa jaetaan kunniamaininta

PÄÄMIES 2019

VÄLITYSTEKO 2019

Krista Mikkola / nykytaideprojektit Macro Asilossa

Troot / tubettajien ja influenssereiden agentointi, managerointi ja yhteistyön konseptointi

New Beat / Pertin valinta

TULOKAS 2019

KANSAINVÄLISTÄJÄ 2019

Heikki Laaninen

ELÄMÄNTYÖPALKINTO

Palkinnon saaja julkistetaan AGMA 10 Gaalassa

Tuomaristo 2019:

Jarno Laasala, Rabbit Films

Tiina Mikkonen, Finlayson

Katri Kiviniemi, Castrén&Snellman

Simo Hämäläinen, Rovio Entertainment

Marjo Oliva, Napa Arts&Licensing, AGMAn hallitus

Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA täyttää tänä syksynä pyöreät 10 vuotta. AGMA edustaa välittäjätoimijoita kaikilla luovilla aloilla. Tällä hetkellä AGMAlla on jäsenenään 40 yritystä, jotka edustavat yli 1 500 päämiestä.

Lisätietoja:

Kati Uusi-Rauva

johtaja

AGMA

kati.uusirauva@agma.fi

+358 40 865 8738


bottom of page