top of page

IPR-festarit – Lisää liiketoimintaa aineettomista oikeuksista


Miten aineettomat oikeudet tuodaan osaksi liiketoimintaa? Miten luovien alojen yritykset voivat suojata aineettomat oikeutensa – ja miten niistä suojauksen jälkeen saadaan täysi hyöty? Millaisia esimerkkejä av-, peli- ja muotoiluyrityksistä löytyy? Kolmipäiväisillä IPR-festareilla sukelletaan luovien alojen aineettomiin oikeuksiin. Festarin kärkinä ovat muotoilu, pelit ja av-ala. Kolmen päivän aikana teemaa lähestytään eri alojen asiantuntijoiden näkökulmista sekä inspiroivien case-esimerkkien kautta. Ensimmäinen päivä käsittelee IP:n suojaamista, toisena päivänä asiantuntijat ja luovien alojen osaajat kertovat, miten näitä aineettomia oikeuksia voi hyödyntää liiketoiminnassa. Kolmas päivä on varattu asioiden sysäämiselle ajatuksista toiminnaksi, kun luvassa on verkostoitumista, matchmakingia, pitchauksia ja henkilökohtaisia tapaamisia asiantuntijoiden vetämillä klinikoilla. Lämpimästi tervetuloa! Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan Lyytin kautta 26.10. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/IPR-festarit

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/669476266595306/ Milloin: tiistai 31.10. – torstai 2.11.2017 Missä: SparkUp, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Järjestäjänä toimii:

Turku Science Park Ltd

Joukahaisenkatu 3-5 A

FI-20520 Turku, Finland

phone +358 50 5590 532

pertti.pulli@turkusciencepark.com

www.turkusciencepark.com


bottom of page