Nordic Buzz - tuoretta pohjoismaista designia Habitaressa!


Nordic Buzz -yhteisosasto esittelee 45 lifestyle-ja designyritystä Habitaressa. Mukana 300m2 osastolla Decor-hallissa on huonekalusuunnittelua, koruja ja asusteita sekä kodin tekstiili- ja pientuotteita tarjoavia nousevia yrityksiä ja kollektiiveja Nordic Buzz on pohjoismaisten ja virolaisten design-yritysten verkosto, joka tarjoaa jäsenilleen kansainvälisiä kontakteja ja ensikosketuksen naapurimaiden designmarkkinoihin, mentorointia, kollegaverkoston ja näkyvyyttä. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Nordic Buzz osallistuu nyt tanskalaisten, virolaisten, ruotsalaisten ja kotimaisten yritysten voimin Habitareen.

Monille yrityksistä tämä on ensimmäinen vierailu ulkomaisille messuille, joten Habitaressa pääset ensimmäisten joukossa näkemään ja kokemaan tämän innokkaan joukon tarjontaa yritysten kotimaiden ulkopuolella!

AGMA Luovan talouden agentit ja managerit ry vastaa Nordic Buzzista yhdessä tanskalaisen Lifestyle & Design Clusterin, ruotsalaisen Marketplace Boråsin and virolaisen LOOV Eesti -hankkeen kanssa.

Mukana olevien yritysten lista: www.agma.fi/nordicbuzz

Lisätietoja:

Katja Koivuluoma

Projektipäällikkö

AGMA

katja.koivuluoma(a)agma.fi


AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

Licensing International Nordics logo
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2021