top of page

Suomen paras luova bisnesidea


Mikä on Suomen paras luova bisnesidea? Siitä otetaan 9.8. selvää Media & Message -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Creative Business Cupin Suomen osakilpailussa.

Vuoden 2017 ehdokasprojekteja ovat Zenestar Wellness Studio, KELOSOUND® ja Mightifier. Zenestar on Hallaus Oy Arkkitehtien kehittämä hyvinvointitila, joka yhdistää kehonhuollon ja saunakokemuksen uudella tavalla. KELOSOUND® on Kelosound Oy:n mobiiliohjattava, luontoääniä soittava ja halattava taide- ja designtuote. The Mighty United Ltd:n Mightifier, Mastering Social and Emotional Skills on koulussa käytettävä positiivisen palautteen applikaatio, joka on kehitetty vähentämään kiusaamista ja syrjintää.

Creative Business Cup on vuosittain järjestettävä kansainvälinen kilpailu, jossa etsitään maailman parasta luovaa bisnesideaa. Ensisijaisesti startup-yrityksille suunnatun kilpailun keskeisimmät arvostelukriteerit ovat uutuusarvo ja kaupallinen potentiaali. Suomen osakilpailun voittaja osallistuu marraskuussa Kööpenhaminassa järjestettävään loppukilpailuun.

Vuonna 2016 Creative Business Cupin Investor Pitch -sarjan voitti suomalainen Lovia, joka valmistaa asusteita, jonka materiaalit ja valmistusprosessi ovat 100-prosenttisesti jäljitettävissä.

-----

Media & Message käynnistyy 9.8. Startup Mariassa maksuttomalla oheisohjelmalla, jossa audiovisuaalisen alan tekijät voivat tavata tuottajia, ostajia ja rahoittajia. Ideanikkarit saavat mahdollisuuden testata konseptejaan niin tuotantoyhtiöillä, tv-kanavilla kuin julkissektorin rahoittajillakin kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Lisätietoja Creative Business Cupista ja Media & Messagesta: mediamessage.fi.

Yhteydenotot:

Anu-Katriina Perttunen

Verkostojohtaja, Creative Finland

+358445345285, anu-katriina.perttunen(at)creativefinland.fi

Toni Puurtinen

Tiedottaja, Media & Message (Helsingin kaupunki)

+358456511160, toni.puurtinen(at)gmail.com


bottom of page