top of page

SULA Pitch


Aiemmin cd²-kilpailuna tunnettu pitchauskisa on nyt SULA Pitch!

Pitchauskilpailussa AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuote- ja palveluideoita.

SULA Pitch haastaa heittäytymään ja testaamaan oman idean menestysmahdollisuuksia sekä kehityspotentiaalia pitchaamalla, eli esittelemällä ennalta määrätyn ajan kuluessa tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtia asiantuntijoista koostuvalle tuomaristolle. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit idean menestymismahdollisuuksista.

Vuonna 2017 pitchataan Helsingin Kaapelitehtaalla

SULA - Sustainability and Love for Arts on uusi luovan toiminnan ja bisneksen tapahtuma, jonka osana SULA Pitch järjestetään. SULA tuo Kaapelitehtaalla yhteen taiteen tekijät sekä luovien alojen yrittäjät, välittäjät ja kehittäjät. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa lokakuussa 2017.

SULA Pitchiin valitaan 12 luovan alan innovatiivista tuote- ja palveluideaa. Valinnat tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Aiemmasta poiketen mukaan voi hakea myös hankkeilla, jotka ovat aiemmin saaneet DigiDemo- tai CreaDemo-tukea. Haku aukeaa 1.8.2017

Maksuton pitchausvalmennus

Valitut pitchaajat osallistuvat pitchausvalmennukseen Helsingissä 5.–6.10.2017. Valmennuksen vetää Sibylle Kurz, joka on kouluttanut eurooppalaisia luovien alojen osaajia pitchaamaan jo yli kaksikymmentä vuotta. Valmennus pidetään englanniksi Helsingissä ja pitchauskisaan osallistujilta edellytetään osallistumista valmennukseen. Valmennus on osallistujille maksuton. Pitchauskisa käydään englanniksi ja tuomaristo on kansainvälinen.


bottom of page