top of page

Liiketoimintaklinikka muotialan yrityksille 16.5.2017. Ilmoittaudu!


Hyvä muotialan yrittäjä,

Creative and Inclusive Finland tuottaa maksuttoman asiantuntijaklinikan muotialan yrityksille ja ammattilaisille, jotka etsivät rahoitusta, asiantuntija-apua tai kehittämissparrausta liiketoimintansa vahvistamiseksi. Voit varata 30 minuutin keskustelun yhden tai useamman asiantuntijan kanssa.

Ajankohta: 16.5. klo 15 - 19, heti Helsinki New Fashion Seminarin jälkeen.

Paikka: Café Köket, Aleksanterinkatu 28/Unioninkatu 27, 00170 Helsinki.

Klinikkavastaanoton asiantuntijoina:

  • Betina Simonsen, Design&Lifestyle Cluster, DK: Tanskan muoti- ja muotoilualanalan kehittäjäorganisaatio. Betina tekee laaja-alaista muotoiluorintoituneiden yritysten kehittämistyötä ja työskentelee säännöllisesti Tanskan muotiteollisuuden suurten työnantajayritysten ja vasta-alkajien kanssa.

  • Sissi Silván, Panscan: retail-alan konsultti, mm. aiemmin Suomen H&M:n toimitusjohtaja ja Finpron Pohjoismaiden toimistojen johtaja

  • Henri Kulvik, Royal Majestics: rahoittaja, kiihdyttämö

  • Johanna Palin, Invesdor: juristi, joukkosijoituspalvelu

  • Heikki Laaninen, 5th Wave Brands: lisenssiagentti ja kansainvälisten lisenssiverkostojen asiantuntija

  • YC Felin, Crwdpuiston perustaja ja crowdfunder: investor deck, pitch ja liiketoimintakonseptin sparraaja

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu osoitteeseen kati.uusirauva@gmail.com 12.5. mennessä otsikolla "Muotialan klinikka" tai vastausviestillä tähän viestiin. Kerro keitä asiantuntijoita haluat tavata ja millaisia kehittämistarpeita yritykselläsi on. Lisätiedot yrityksestä kuten www-osoite ja yritysesittely ovat hyvä lisä asiantuntijoille valmistautumiseen.

Lisätietoja klinikasta:


bottom of page