top of page

Kuvittajien agentuuri Napa Arts & Licensing Agency laajentaa toimintaansa opetus- ja konsultoint


TIEDOTE 6.3.2017

Maaliskuussa 2017 starttaava Napa School avaa kuvittajien työskentelyä työpajoissa sekä erilaisissa tapahtumissa Helsingissä. Se tarjoaa niin alan ammattilaisille kuin muillekin alasta kiinnostuneille mahdollisuutta uuden oppimiseen monipuolisten workshoppien avulla. Napa Schoolin tavoitteena on nostaa esiin suomalaisen kuvittamisen erittäin korkea taso ja opettaa kuvitusta sen monissa eri muodoissa.

Agentuurin kuvittajat ovat kaikki ammattilaisia, useat ovat tehneet alalla töitä jo 15 vuoden ajan. Tekijät ovat erikoistuneet infografiikkaan, kuosisuunnitteluun, visuaaliseen tarinankerrontaan, animaatioon ja osa mm. strategiakuvitusten tekoon. Kuvittajien lisäksi Napa Agencyn taustajoukko agentista viestintäpäällikköön avaa Napa Schoolin puitteissa ammattitaitoaan ja opastaa työn hinnoittelun, brändäyksen ja sosiaalisen median saralla.

Marjo Granlund: “Kuvittajillamme on valtava määrä tietoa ja kokemusta kuvitusalalta, sekä kuvituksen tekijöinä että usealla myös opettajina. Näin ollen agentuurin ammatti- ja konsultointiosaamisen tuotteistaminen on yksi erittäin loogisista agentuurin liiketoiminnan kehityssuunnista. Tavoitteena on työllistää myös muita kuin agentuurin omia tekijöitä.”

'Keväällä 2017 alkavissa workshopeissa opetetaan kuvittamista sen monissa eri muodoissa ja käsitellään laaja-alaisesti ajankohtaisia ilmiöitä kuvittamisen kautta. Työpajoja järjestetään niin alan ammattilaisille kuin muillekin alasta kiinnostuneille. Napa School syventyy ensimmäisen workshopin myötä trendikkääseen kuosisuunnitteluun, jonka opettajina toimivat kuosisuunnittelun ammattilaiset Maija Fagerlund sekä Linda Jännäri. Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?

Napa School on avoin rohkeille ja kokeileville yhteistyöideoille sekä mahdollisille yhteistyökumppaneille. Kuosi-workshop starttaa 21.3. Vielä muutama paikka on vapaana. Napa Agency kiittää opetus- ja kulttuuriministeriötä saamastaan tuesta!

Napa Arts & Licensing Agency Oy

Pursimiehenkatu 13 A 3

00150 HELSINKI

Y-tunnus 2661352-6

puh. 050-3297655

info@napa-agency.fi

Lisätietoja:

Yhteydenotot:

Marjo Granlund, CEO

Napa Arts & Licensing Agency Oy

p. +358 50 329 7655

marjo@napa-agency.fi

Elsa Ervasti, tuottaja

Napa Arts & Licensing Agency Oy

p. + 358 505897713

elsa@napa-agency.fi


bottom of page