top of page

Tartu tilaisuuteen! Challenge Finland All Stars 21.9. Finlandia-talolla


Kisa uusien suomalaisten kaupallistettavien ratkaisujen löytämiseksi on käynnissä! Yritykset, tervetuloa löytämään uusia ideoita ja kumppaneita innovaatiotoimintaan. Vuoden alussa alkanut kaksivaiheinen Challenge Finland -kilpailu vauhdittaa uusien vientituotteiden ja palvelujen löytämistä. Ensimmäisessä vaiheessa tutkijat ovat esittäneet joukon mielenkiintoisia ja potentiaalisia ideoita ja nyt viimeistään tarvitaan yritykset mukaan muokkaamaan ideoita paremmiksi, jotta huippututkimuksesta päästään liiketoimintaan. Yritykset toivotetaan tervetulleiksi keskustelemaan ja vapaasti kehittämään tutkimusideoita sekä liittymään omilla ideoillaan ja kehityshankkeillaan sopiviin kilpailun toisen vaiheen konsortioihin. Aika: 21.9.2016 klo 9:15-17:00 Paikka: Finlandia-talo (Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki) Tutustu tilaisuuden alustavaan ohjelmaan ja varmista aitiopaikkasi uusien innovaatioiden areenalla nyt! https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/verkottumistilaisuus Puhujat: Challenge Finland All Stars -tilaisuuden tähtinä ovat kilpailuun mukaan valittujen parhaiden ideoiden esittäjät. He astuvat kehään ja heittävät ideansa peliin eri osa-alueilla kuten cleantech ja biotalous, terveys ja hyvinvointi sekä digitaalisuus. Tutustu ratkaisuideoihin ennakkoon täältä: http://finlandinnovation.fi/challengefinland/ Keynote puheenvuorossa Hintsa Performancen Pekka Pohjakallio kertoo kokeilun kulttuurista, innovaatioista ja niiden syntymisestä. Tilaisuutta moderoi liiketoiminnan konsultti ja kirjailija André Noël Chaker. Lisäksi menestystarinoita aihealueittain:

  • Digitaalisuus

  • Janne Järvinen, Director, External R&D Collaboration, F-Secure

  • Cleantech & biotalous

  • Lars Peter Lindfors, Senior Vice President, Neste Oil

  • Terveys & hyvinvointi

  • Kaisa Helminen, CEO, Fimmic

Meet your match! Päivän kestävän tilaisuuden tarkoituksena on tuoda tutkimusorganisaatiot ja yritykset yhteen. Kaikilla tilaisuuteen ilmoittautuneilla on mahdollisuus varata ennakkoon matchmaking -tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Meeting Manager -palvelu aukeaa pian ja sen käytöstä tiedotetaan kaikille ilmoittautuneille erikseen. Tästä pelistä et halua jäädä paitsi! Tekesin rahoittamista Challenge Finland -konsortioista voi osallistua 1-2 henkilöä/konsortio. Tekes pidättää oikeuden rajata muista julkisista ja tutkimusorganisaatioista tulevien sekä yksityishenkilöiden määrää.


bottom of page