Luovimo Digital


Suosittu luovien alojen kansainvälistymisohjelma Luovimo kutsuu nyt mukaan yrityksiä, joilla on luova, digitaalisuuten perustuva, uutuusarvoa omaava tuote- tai palvelukonsepti. Luovimo Digital -ohjelma kansainvälistää luovien alojen yrityksiä, joilla on digitaalinen ja skaalautuva liiketoimintamalli.

Ohjelma tarjoaa parhaan hyödyn yrityksille, joilla on selkeä kansainvälistymistavoite ja tahto, halu ymmärtää kohdemarkkinoiden asiakkaiden tarpeita sekä tarve arvioida liiketoimintamallin skaalautuvuuden edellytyksiä.

Lue lisää ja hae mukaan: http://www.exportfinland.fi/luovimo-digital


AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

Licensing International Nordics logo
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2021