top of page

Lippo Luukkonen

Lippo Luukkonen on pyörittänyt omaa sopimus –ja lisenssiagentuuriaan Doppo Agencya vuodesta 2015. Agentuuri keskittyy ensisijaisesti kirjailijoiden ja kirjallisten brändien kustannussopimuksiin, tv- ja elokuvasopimuksiin sekä brändien lisensiointiin, mutta palvelee myös muita luovien alojen tekijöitä. Asiakkaina toiminnan eri alueilla ovat mm. Juha Vuorinen, Timo Parvela, Sinikka ja Tiina Nopola, Paula Noronen, Mikko-Pekka Heikkinen, Anni Hautala ja Christian Rönnbacka. Toiminnan alusta lähtien Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja –hahmo ja sen matka eri suuntiin ovat työllistäneet kuitenkin eniten ja kuljettaneet MM-ralliin, Lahden Hiihtokatsomoon, elokuviin, Souliin sekä lukemattomiin muihin kiinnostaviin tilanteisiin.

Lipon aiempi työkokemus on kustannusalalta, missä hän työskenteli WSOY:llä viimeksi lastenkirjallisuuden kustantajana. Koulutukseltaan Lippo on juristi ja valmistunut Helsingin Yliopistolta.

Mielensäpahoittaja -making of Korea

AGMA Association of agents and managers in creative industries | Address: Mariankatu 8, 3. floor, 00170 Helsinki | Organisation ID: 2355856-8 | Mob: +358 40 865 8738  

'

Member of The International Licensing Industry  Merchandisers´ Association (LIMA)

AGMA ry © 2018

bottom of page