blogi
Arkisto

30/11/2017

 Julkaisu

Ohessa on kuva, joka esittelee yleisimmät julkiset tuet yrityksille. Mukana kuvassa ovat myös luoville aloille erityisesti kehitetyt rahoitusinstrumentit. 

Käytä kuvaa näin:

a) Valintapolkua ohjaavat kuvan vasemmassa laidassa olevat kysymykset...

27/11/2017

BRAVOO x NAPA -yhteistyö avaa kuluttajille erityisen tilaisuuden hankkia kotiinsa tai lahjaksi uniikkeja, suomalaisen huippukuvituksen ja huippumuotoilun yhdistäviä tuotteita! Tuotteet saavat ensiesittelynsä Kaapelitehtaalla järjestettävässä Ornamon...

15/11/2017

AGMAn jäsenistö kasvoi jälleen, kun hallitus hyväksyi viime viikolla kaksi uutta jäsentä. Samalla tuli täyteen pyöreät 30 jäsentä. WAU!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Hobby Agencyn, jonka missio on yhdistää luova-ala ja businessmaailma kesk...

03/11/2017

AVEKin DigiDemon ja CreaDemon rinnalle nousee uusi nuorille suunnattu tukimuoto. StepDemo kannustaa nuoria hyödyntämään omaa kulttuurillista osaamistaan ja tuo nuorten näkökulman esille luovassa taloudessa. Sisällöllisesti StepDemo keskittyy peleihin...

Please reload

Please reload

Hakusanat
Please reload

Uutinen agman kanaviin?

Jaamme mielellämme välittäjätoimintaan liittyviä uutisia kanavissamme, jotka ovat sähköpostitse lähetettävät jäsen- ja uutiskirjeet, www.agma.fi sekä somekanavat Facebook ja LinkedIn. Voit lähettää uutisen meille oheisella lomakkeella. Esim. linkki tiedotteeseen riittää, mutta saat kertoa enemmänkin. Pidätämme oikeuden valita julkaistavat uutiset.  

AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

LicensingInternationalNordics - Master.p
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2020