blogi
Arkisto

30/09/2015

0.7 designin hallinoima Pattern from Finlandin Kristiina Tergujeff on tehnyt selvityksen Helsingin Yliopistolle tekstiilialan agenttipalveluiden tarpeellisuudesta.

Lue lisää: Projekt Posadka – Agenttipalveluita tekstiilisuunnittelijoille 

.

18/09/2015

Rovion liikevaihdosta iso osa muodostuu fyysisiä tuotteita valmistavien ja myyvien kumppanien kautta. Picasson henkilöbrändillä sekä taiteella myydään erilaisia paperi- ja taidetuotteita ympäri maailmaa. Tunnetut pizzaketjut, kuten Domino’s ja Kotipi...

02/09/2015

YLE haastatteli AGMAn perustajaa Marit Hohtokaria ja varapuheenjohtaja Iiro Lahdenrantaa alkavan IPR-agenttivalmennuksen tiimoilta.

Lue juttu täältä: http://yle.fi/uutiset/onko_sinullakin_kaapissasi_muumimuki_nain_siita_tuli_hitti/8271015

01/09/2015

Arabia aloittaa yhteistyön Santa Claus -säätiön kanssa ja tuo markkinoille tuoteperheen Santa Claus -tuotemerkillä. Joulupukki toimii Arabian sanansaattajana maailmalla edustaen osaltaan suomalaisia rikkauksia, kuten luontoa ja sen omia aarteita...

Please reload

Please reload

Hakusanat
Please reload

Uutinen agman kanaviin?

Jaamme mielellämme välittäjätoimintaan liittyviä uutisia kanavissamme, jotka ovat sähköpostitse lähetettävät jäsen- ja uutiskirjeet, www.agma.fi sekä somekanavat Facebook ja LinkedIn. Voit lähettää uutisen meille oheisella lomakkeella. Esim. linkki tiedotteeseen riittää, mutta saat kertoa enemmänkin. Pidätämme oikeuden valita julkaistavat uutiset.  

AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

LicensingInternationalNordics - Master.p
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2020