Brunilan työryhmän raportti ehdottaa luovien alojen kärkihanketta

18/4/2017

Luova talous ja aineettoman arvon luominen kasvun kärjiksi

 

Ministerit Grahn-Laasonen, Rehn ja Mattila asettivat viime vuoden lopussa Anne Brunilan vetämän Luovat alat Suomen talouden ja työllisyyden vahvistajina -työryhmän. Sen tuli tehdä esityksiä luoviin aloihin liittyvän elinkeinotoiminnan ja työllisyyden kehittämiseksi, luoviin aloihin liittyvien rahoitusinstrumenttien uudistamiseksi sekä luovien alojen ammattilaisten ja taiteilijoiden sosiaaliturvan kehittämiseksi. Työryhmän toimeksianto on tässä liitteenä.

 

Raportti on luovutettu opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle, ja lähetetty ministeri Lintilälle ja Mattilalle, tänään keskiviikkona klo 15. Hallitus käsittelee 24.-25.4. pidettävään puolivälin riiheen menevät elinkeinopolitiikan asiat strategiaistunnossaan heti pääsiäisen jälkeen 18.4. Hallitus päättää puolivälin riihessä mihin asioihin se panostaa toimikautensa kahden viimeisen vuoden aikana.

 

Raportti.

Please reload

arkisto
Please reload

hakusanat
Please reload

AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

LicensingInternationalNordics - Master.p
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2020