top of page

Uusi peli- ja urheilutapahtuma Finefest järjestetään Lempäälässä Ideaparkin Bläk Boksissa lokakuussa
Lokakuun lopussa nähdään Lempäälän Ideaparkissa uusi Finefest peli- ja urheilutapahtuma, jossa e-urheilu yhdistyy perinteiseen urheiluun. Finefest on messutyyppinen tapahtuma, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia Eloveena -haasteita, sekä tutustumaan peli- ja urheilumaailman edustajiin. Tapahtumaan odotetaan 3000 kävijää viikonlopun aikana. Odotetut kävijät ovat pääsääntöisesti lapsiperheitä sekä kaikenikäisiä urheilu- ja e-urheilufaneja. Finefest järjestettiin ensimmäisen kerran huhtikuussa Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla. Tapahtuma on kuitenkin ottanut uuden harppauksen eteenpäin ja täyttää Ideaparkin Bläk Boksin uudenlaisella ohjelmalla.


Finesportsin toimitusjohtaja Vili Anttonen kertoo tapahtuman taustasta ja tulevaisuuden suunnitelmista: “Päätimme edellisen tapahtuman pohjalta kasvattaa Finefestiä isompaan suuntaan sekä kehittää lisää aktiviteettia ja ihmettelemistä koko perheelle. Finefestistä on tarkoitus tehdä vuosittainen tapahtuma”

Tapahtuma rakentuu tällä kerralla useammasta yhteistyökumppanin pisteestä, joista löytyy erilaisia haasteita. Alueella on myös perinteinen Gaming Lounge, jossa kävijät pääsevät pelailemaan uusilla konsoleilla, sekä testaamaan ajosimulaattoria. Loppupäivästä tapahtuman lavalla on live turnaus, missä päästään seuraamaan Team Jyppen ja Lumi Esportsin välistä kilpailua.


Henri Ekman, Central Line Entertainmentin promoottori, kommentoi uutta tapahtumaa:

“Hienoa saada uusi tulokas tapahtumakentälle. Tapahtuma yhdistää uudella tavalla e-urheilua ja perinteistä urheilua niin kiva nähdä miten nämä maailmat kohtaavat. Tulkaa tutustumaan uuteen tapahtumaan!”Finefest

Peli- ja urheilutapahtuma

Lempäälä, Bläk Boks

LA 29.10. - SU 30.10


1 päivän lippu 10€ + palvelupalkkiot

2 päivän lippu 19€ + palvelupalkkiot


Liput ovat tulossa pian myyntiin Ticketmasteriin: https://www.ticketmaster.fi/


Tapahtuma-alue auki lauantaina: 12:00 - 20:00

Tapahtuma-alue auki sunnuntaina: 12:00 - 19:00


Tapahtuman järjestäjät: Central Line Entertainment & Finesports Oy


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt


Central Line Entertainment

Promoottori

Henri Ekman


Finesports Oy

Toimitusjohtaja

Vili Anttonen

Comments


bottom of page