top of page

Tuottajan tunnelmia keväästä

AGMAn tuottaja Jane Kärnä aloitti tehtävissään helmikuussa ja nyt on takana ensimmäinen kevät AGMAssa. Kyselimme Janen kuulumisia ja ajatuksia kuluneista kuukausista.

Jane Kärnä.

Jane, mitä kuuluu ja mitkä ovat päällimäiset fiiliksesi keväästä?

“Kuuluu tosi hyvää! Kevät on mennyt kyllä hurjan nopeasti! Mukavasti työntouhussa sekä alaan ja AGMAn jäsenistöön tutustuessa.”


Millaista AGMAssa on ollut olla töissä?

“Varsin mukavaa! Minut otettiin heti hyvin ja innostuneesti vastaan ja kevään mittaan olen päässyt tutustumaan kivasti niin kollegoihin, AGMAn hallitukseen kuin sitten live-tapahtumien myötä myös AGMAn jäseniin. Nautin valtavasti työn monipuolisuudesta. Kevät on sisältänyt muun muassa tapahtumatuotantoa, viestintää sen eri muodoissa sekä kaikenlaista muuta, esimerkiksi vuosittaisten jäsenhaastattelujen tekemistä."


Onko jokin asia mikä on yllättänyt tai ilahduttanut?

“Yhteisöllisyyden suurena puolestapuhujana minusta on ollut upea nähdä miten kova tahto AGMAn jäsenillä on saada ja tarjota kollegiaalista tukea ja päästä tapaamaan toisiaan. Eri ihmisiltä on ollut mahtava kuulla miten arvokkaaksi he kokevat AGMAn monialaisen porukan. Sen eteen tekee todella mielellään töitä – AGMAn tapahtumat kun ovat tärkeä paikka missä tätä kohtaamista ja verkostoitumista tapahtuu.”


Onko jokin kevään tapahtuma jäänyt erityisesti mieleen?

“Kaikissa tapahtumissa on ollut jotakin erityistä! Aamukahveilla olen oppinut aina valtavasti uutta, Välittäjäverkoston kickoff oli ensimmäinen live-tapahtuma, Hei, me välitetään! oli kevään isoin ja työläin tapahtuma, jonka maaliin saaminen ja tapahtuman onnistuminen oli todella innostavaa. Kesäkuun alun reissu Tallinnaan taas oli mahtava kun ohjelman ja matkustamisen lomassa oli reilusti aikaa vain olla ja jutella yhdessä. Päivä oli kaiken lisäksi ihanan kesäinen ja Telliskivi, Loov Eesti ja Music Estonia tosi mielenkiintoisia kohteita!”


Mitä odotat syksyltä?

“Lisää mahdollisuuksia tuoda AGMAn jäsenistöä yhteen, onnistuneita tapahtumia, uusia oivalluksia osallistujille ja itselle."Comments


bottom of page