top of page

License2Sell: Brändilisensoinnin perusteet ja Tekijänoikeuksien kaupallistaminen

AGMA järjestää joulukuun alussa kaksi koulutusta lisensoinnista, jo klassikoksi muodostuneen Brändilisensoinnin perusteet ja uutuutena Tekijänoikeuksien kaupallistaminen! Koulutukset toteutetaan etänä.


Luennot ovat maksuttomia AGMAn jäsenille, muille hinnat:

  • yksittäinen luento 50 € (sis. alv 24 %)

  • molemmat luennot 70 € (sis- alv 24 %)

Kysyttävää? Ota yhteyttä tuottaja Outiin outi.tiainen@agma.fi

Koulutukset toteutuvat, mikäli minimiosallistujamäärä 10 hlö täyttyy. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti mikäli jompi kumpi koulutuksista peruuntuu.


Brändilisensoinnin perusteet 2.12. klo 9:30-10:30


Lisensointikoulutus on AGMAn jäsenille ja heidän päämiehilleen suunnattu "peruskurssi". Mitä brändin lisensointi on? Miten sitä tehdään? Lisensointi on liiketoimintamalli, jossa yritysryhmä hyödyntää yhteisesti tiettyä brändiä, ja parhaimmillaan kasvattaa sekä omaa liiketoimintaansa että brändin tunnettuutta. Runsaasti lisensoituja brändejä ovat mm. Disneyn hahmot, Lego, Muumit sekä monet elintarvike- ja muotibrändit. Seminaari antaa perustietoutta brändien lisensoinnin mekanismeista, tämän hetken markkinatrendeistä ja keskeisistä brändeistä sekä kiinnostavista tapausesimerkeistä.


Heikki Laaninen

AGMAn jokavuotiseksi seminaariksi muodostuneen tilaisuuden vetää Heikki Laaninen, pitkän linjan lisensointiammattilainen, joka on toiminut mm. Rovio Entertainmentin Licensing Managerina ja on nykyään sekä oman yrityksensä toimitusjohtaja että Ferly Co:n Head of Licensing, vastaten yrityksen kansainvälisestä lisenssiliiketoiminnasta. Heikki on uransa aikana vienyt useita suomalaisia brändejä kansainvälisille markkinoille. Heikki oli AGMAn hallituksen puheenjohtaja vuosina 2018-2020 ja on toiminut myös Suomi-Hong Kong kauppayhdistyksen hallituksessa.
Tekijänoikeuksien kaupallistaminen 9.12. klo 9:30-10:30


Vuoden uutuuskoulutuksessa käsitellään jäsenistön toiveaihetta, tekijänoikeuksien kaupallistamista. Miten erilaisia oikeuksia suojataan, ja mihin kaikkeen niitä voi soveltaa? Kuinka suojaamiaan oikeuksia voi hyödyntää kaupallisesti? Mitä on hyvä ymmärtää oikeuksien kaupallistamisen mahdollisuuksista ja rajoituksista?


Kati Repo

Kati Repo on AGMAn hallituksen puheenjohtaja, kokenut yritysjuristi, ja toiminut mm. pääjuristina listatussa yhtiössä sekä tutustunut aasialaiseen liikekulttuuriin taiwanilaisen pörssiyhtiön suomalaisessa tytäryhtiössä. Katilla on monipuolinen kokemus juridiikasta ja hänen erityisosaamistaan ovat IPR-oikeudet sekä liiketoiminta- ja IPR-strategiat. Teatterin lavalla viihtyvä ja esiintymistaitoinen Kati on oikea henkilö auttamaan aineettoman omaisuuden kaupallistamisessa ja tähän liittyvissä juridisissa, strategisissa ja hallinnollisissa kysymyksissä.

留言


bottom of page