top of page

Kuvittaja Ami Lindholm ja Meidän perhe -lehti aloittivat yhteistyön


Piirretty kasvokuva perheestä, jossa mies, nainen ja kaksi lasta ja heidän yläpuolellaan sinisessä nauhassa teksti "Sankariperhe"

Meidän Perhe -lehti on solminut kuvittaja Ami Lindholmin kanssa sopimuksen Meidän Perhe -lehden uuden Sankariperhe -sarjakuvan toteuttamisesta. Sankariperhe -sarjakuva on Ami Lindholmin uusi aluevaltaus. Hän aloitti HS Meidän Perhe -lehden sarjakuvan tekijänä helmikuussa 2021. Kuukausittain ilmestyvä lehti sisältää jatkossa Amin toteuttaman sarjakuvan printti- ja digilehteen. Meidän Perhe -lehden digijulkaisussa pilotoidaan uudenlaista sarjakuvaformaattia.

Yhteistyö Helsingin Sanomien Meidän Perhe -toimitustiimin Merituuli Saikkosen ja Soile Saarelaisen kanssa on alkanut vauhdikkaasti. Uudella tiimillä riittää aiheita ja arjen hauskoja hetkiä sarjakuvaan kuvitettavaksi. Niitä päästään seuraamaan Sankariperhe -sarjakuvasta kuluvana vuonna.

Terävä oivaltaja, vanhemmuuden arjen asiantuntija

Kuvittajana Ami on erikoistunut kuvaamaan perheiden elämää: vanhemmuutta, parisuhdetta sekä lapsia ja vanhempia. Aikaisempia Amin teoksia ovat olleet Oodin Äidit -mediataideteos, Mother and Milk -lyhytanimaatio sekä Vauvakirja. Ami on myös kuvittanut korona-aiheisia teemoja ( Koronakevät ) Mother and Milk -sivuillaan. Sankariperhe -sarjakuvassa Ami pääsee hyödyntämään kaikkea jo opittua sekä pilotoimaan aivan uutta sarjakuvaformaattia Meidän Perhe -digialustassa.


Meidän Perhe -lehti on Helsingin Sanomien aikakauslehti, joka julkaistaan kerran kuussa. Lehden levikki on koko maassa yhteensä 38 000 kpl ja lehden kokonaistavoittavuus on 78 000 lukijaa. Lehti julkaistaan 11 kertaa vuodessa. Digijulkaisua luetaan koko Suomessa.


Lisää aikaa luovalle työlle!

Kuvittaja ja animaatio-ohjaaja Ami Lindholm on Suomen monipuolisimpia kuvittajia. Amin erikoisosaamisella herätetään tunteita kuvittamalla vanhempia, lapsia, perheitä sekä nostetaan arjen huumoria kuviin terävinä oivalluksina. KOOK Management on toiminut Ami Lindholmin agenttina vuodesta 2019.


Agenttina KOOK myy ja markkinoi Amin kuvituspalveluita uusille yhteistyökumppaneille kuten yrityksille, lehdille sekä kustantajille. KOOK tarjoaa myös palveluita diginäkyvyyden tehostamiseksi sekä sparrausta. Yhtenä KOOKin tehtävänä on vapauttaa Amille enemmän aikaa luovaan työhön sekä auttaa kaupallisissa neuvotteluissa. KOOK Management: Yritys tarjoaa yrityksille erottuvia palveluita myynnin, markkinoinnin ja henkilöstön kehittämiseksi muutostilanteissa. Manageroimme, lisensoimme ja kansainvälistymme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. KOOK Management on AGMA ry:n jäsen.Lisätietoja:

Arto Kunnola

KOOK Management Puh. 045 1264071

コメント


bottom of page