top of page

KESÄKOULU LUOVAN TALOUDEN YRITTÄJYYDEN MAAILMAAN 10.-12.6.2024 klo 10-15Tervetuloa AGMA:n ensimmäiseen kesäkouluun – kolmepäiväiselle matkalle yrittäjyyden maailmaan merellisessä miljöössä. Voit osallistua kaikkiin päiviin tai vain yhteen/kahteen päivään aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan.


Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti sinulle, joka olet urasi alkutaipaleella ja haluat vahvistaa osaamistasi. Kolmen päivän aikana saat tuhdin paketin tietoa ja pääset konkreettisesti työstämään ideoitasi. Päivien aikana luot verkostoja, jotka tukevat kasvuasi yrittäjänä.


Ensimmäisenä päivän aiheena on yrittäjäidentiteetti, miten se syntyy ja kehittyy. Mistä tietää, koska on oikea aika ryhtyä yrittäjäksi? Voiko takkuisen alkutaipaleen syy olla se, että yrittäjyysidentiteetti on vasta kehittymässä. Tai että loistavasti käynnistynyt toiminta todistaa identiteetin oikea-aikaisuuden. 

Toisena päivänä paneudumme aineettomiin oikeuksiin. Tunnistatko niiden syntymisen omassa työssäsi ja niiden kilpailuedun? Mitä lisensointi on?  Voitko kasvattaa liikevaihtoasi yrityksesi omistamilla aineettomilla – eli IPR-oikeuksilla?  


Kolmantena päivänä harjoitellaan oman työn sanoittamista. Opit hissipuheen eli pitchauksen ja ymmärrät, miksi on tärkeää osata kiteyttää omasta yritystoiminnasta kertominen. Etsit sitten asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai mahdollisesti rahoitusta projekteillesi.


Kesäkoulun vastaavana vetäjänä toimii luovien alojen yritysten asiantuntija Marit Hohtokari. Vastuullinen järjestäjä on Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA.


Kesäkoulun hinta on 350 € (sis. alv 24%). Yksittäisen päivän hinta on 130 € (sis. alv 24%) Hinnat sisältävät päivittäisen lounaan. Kesäkouluun mahtuu 20 osallistujaa/päivä. Ilmoittaudu mukaan täällä.


Kesäkoulun aika ja paikka:

10.-12.6.2024 klo 10-15.00 Ravintola Vilamon kabinetti (Aurinkolahti, Solvikinkatu 4, Helsinki)


Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus laskutetaan ilmoittautumisesi jälkeen ennen koulun alkua. Hinta sisältää päivittäisen lounaan ravintola Vilamossa. Alle viisi päivää tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% hinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme 100% palvelun hinnan.


Comentarios


bottom of page