top of page

Jane Kärnä on AGMAn uusi tuottaja!


Jane Kärnä

Jane Kärnä on aloittanut AGMA:n tuottajana 6. helmikuuta. Kärnä on valmistunut maisteriksi Helsingin yliopiston teatteritieteestä vuonna 2020. Tämän lisäksi Kärnä opiskelee viestintätieteitä Vaasan yliopistossa.


Kärnä on työskennellyt aiemmin muun muassa Taideyliopiston ylioppilaskunnan yhteisökoordinaattorina. Hänellä on lisäksi edelleen jatkuva vuosien monipuolinen kokemus järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta ja erilaisten, erityisesti koulutus- ja verkostoitumistapahtumien järjestämisestä.


“Töiden aloittaminen on ollut todella innostavaa – olen päässyt jo nyt oppimaan paljon uutta! Ihmiset inspiroivat minua ja nautin ihmisten kohtaamisesta ja kohtaamisten mahdollistamisesta. Odotankin innolla, että pääsemme järjestämään tapahtumia, joissa kohtaamiset, uuden oppiminen ja inspiroituminen on mahdollista!”, Jane kuvailee ensimmäisiä työpäiviä ja tulevaa.


Vapaa-ajalla Jane viettää aikaa ystävien kanssa, toteuttaa erilaisia projekteja, ihmettelee kummilapsen kasvua sekä nauttii taiteesta sen monissa muodoissa. Erityisesti musikaalit ovat lähellä Janen sydäntä.


Yhteystiedot:


Comments


bottom of page