top of page

Hei, me välitetään!: Mentorointiohjelma

Luovien alojen välittäjätoimijoiden verkostoituminen ja osaamisen kehittäminen ovat AGMAlle keskeisiä tavoitteita, ja niiden järjestelmälliseksi edistämiseksi pilotoimme vuonna 2021 mentorointiohjelman. Ohjelma on osa Hei, me välitetään!-konseptia ja tuo yhteen keskustelupareja erikseen kartoitettujen tarpeiden mukaan, ja avaa uudenlaisia näkökulmia ja lisää luovien alojen välittäjäportaan osaamista eri osa-alueilla. Erityisesti pyritään edistämään kansainvälistymis-, asiakastyö- ja liiketoimintaosaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä.


Ohjelmaan voi hakea nyt sekä mentoriksi että mentoroitavaksi, ja osallistua voi välittäjäyrityksestä kuka tahansa, jaa siis viestiä yrityksessäsi!


Sama henkilö voi hakea ohjelmaan sekä mentoriksi että mentoroitavaksi.Mentorina

  • Sitoudut tarjoamaan arviolta 4-5 tuntia keskusteluaikaa jaettuna yhdessä mentoroitavasi kanssa sovittuun määrään tapaamisia.

  • Voit laskuttaa AGMAlta 500 € + alv 24 % mentorointityöstäsi vapaamuotoisen, jakson päätteeksi toimitettavan raportin perusteella.

Hae mentoriksi tällä lomakkeella.


Mentoroitavana

  • Saat 4-5 tuntia keskusteluaikaa tarpeitasi vastaavan mentorin kanssa jaettuna yhdessä sopimaanne määrään tapaamisia.

  • Sitoudut vastaamaan loppukeväästä järjestettävään palautekyselyyn ohjelmasta.

  • Mentorointi on sinulle maksutonta.

Hae mentoroitavaksi tällä lomakkeella.


Haku mentoriksi ja mentoroitavaksi on auki 16.12.2020-3.2.2021, minkä jälkeen ilmoitamme ohjelmaan valituille henkilökohtaisesti.


AGMAn toimisto ehdottaa mentoroinnin työskentelypareja ilmoittautumislomakkeissa annettujen tietojen perusteella. Lomakkeilla annettuja tietoja käytetään ainoastaan mentorointiohjelman järjestämiseen ja säilytetään ainoastaan ohjelman keston ajan. Palautekyselyn sisältöä käytetään mentorointiohjelman jatkokehittämiseen. Keskustelut, raportit ja palautekysely ovat luottamuksellisia.


Comments


bottom of page