top of page

Hitto desu! - Menesty Japanissa


Vaalea puupinta, jonka päällä valkoisella teksti Home of Finland, Tokyo 2020 Metsä Pavilion.

Hitto desu! - Menesty Japanissa on kolmiosainen kansainvälistymisen ohjelma suomalaisille luovien alojen yrityksille.

Summary of the programme in english at the bottom of the page.


Hitto desu! –Menesty Japanissa huipentuu 1.10.2021 vientitapahtumaan Suomen Tokion suurlähetystön Metsä-paviljongissa!


AGMA vie kotimaisia yrityksiä ja toimialoja Japaniin 1.10.2021 hybriditapahtumassa. Toteutamme päivän mittaisen tilaisuuden kutsuvieraille Metsä-paviljongissa, jossa suomalaisilla luovilla toimialoilla on mahdollisuus esittäytyä ja yrityksillä pitchata. Lisäksi yritykset voivat halutessaan lähettää paikan päälle tuotteitaan vieraiden tutustuttaviksi. Japanilaiset asiakkaat ja kumppanit saavat esitysten lisäksi päivän aikana tutustua luovien alojen tuotteisiin paikan päällä.


Sali, jonka pinnat ja kalusteet vaaleaa puuta, useita takaapäin kuvattuja tuolirivejä.

Metsä-paviljongin kutsuvierastilaisuuden järjestelyissä avustaa paikallinen asiantuntija, joka varmistaa apunamme kutsuvieraslistan kattavuuden sekä paviljongin tilaisuuden onnistumisen. Teemme yhteistyötä tapahtumassa myös Business Finlandin Tokion tiimin kanssa.


Haluamme luoda tapahtumassa yrityksille ja toimialoille alustan lähestyä mahdollisia kumppaneita ja asiakkaita, ja tarjota elämyksellistä sisältöä mielenkiintoisissa puitteissa.


Tapahtuman osallistujiksi haetaan yrityksiä, joilla on tuote tai konsepti jota viedä Japaniin, mutta jotka eivät vielä toimi Japanin markkinoilla. Tavoitteena on löytää sopivia ensikontakteja. AGMA kuratoi osallistuvan yritysryhmän, ja ryhmään pääsy vahvistetaan yrityksille kesäkuun 2021 loppuun mennessä. Hakulomake yrityksille on auki 14.6. asti.


Tapahtuman kutsuvieraslista kootaan osallistuvien järjestöjen ja yritysten olemassaolevien kontaktien ja esittämien toiveiden pohjalta. Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, ja maksimimäärä voi muuttua Japanissa vallitsevien pandemiarajoitusten mahdollisesti muuttuessa. Kutsuvieraat siis kutsutaan paikalle paviljonkiin, ja he saavat etäesitysten lisäksi goody bagin (riippuen mukana olevien yritysten tuotteista ja kiinnostuksesta tarjota niitä mukaan) sekä ruokaa ja virvokkeita.


Yrityskohtainen osallistumishinta on 200e + alv (sisältää päivän toteutuksen ja tilavuokran.

Huom: hinta ei sisällä logistiikkakuluja eikä yrityksen omaa panostusta. Mahdolliset yhteiset kuljetuskustannukset sovitaan erikseen kun yritysryhmä ja mahdollinen logistiikkatarve on tiedossa.


Toteutuksemme sisältää:

  • Suomalaisten osallistujien hallinnoinnin

  • Päivän ohjelman koordinoinnin: ohjelman suunnittelu ja toteutus

  • Kutsuvieraslistojen koostamisen, täydentämisen ja lähettämisen, sekä ilmoittautumisten hallinnoinnin

  • Viestinnän yhteistyössä mukana olevien järjestöjen kanssa

  • Tapahtuman verkkosivun ja paikan päällä sekä sähköisesti jaettavan esitteen suunnittelun, materiaalien keruun ja taiton sekä painattamisen

  • Metsäpaviljongin palvelut. Erikseen tarvittavista teknisistä tms. palveluista lähetystö laskuttaa erikseen sovittavalla tavalla.

  • Yritykset saavat käyttöönsä Hitto desu! -Menesty Japanissa -ohjelman ensimmäisen osan luentotallenteet 1.9.2021 alkaen

Toteutus ei sisällä:

  • järjestö- tai yrityskohtaisia tekniikka- tai muita toteutuskustannuksia

  • tuotemallien lähettämistä (lähettämisestä sovitaan erikseen yritysten kanssa)

Hae mukaan! Lomake on auki 14.6. asti.


Lisätietoja antaa Kati Uusi-Rauva: kati.uusirauva@agma.fi


AGMA toimii projektin vastaavana tuottajana, ja projektia tukevat opetus- ja

kulttuuriministeriö sekä Sasakawa Foundation Pohjoismaissa.


Hitto desu! -Menesty Japanissa on AGMAn kolmiosainen kansainvälistymisohjelma Suomessa toimiville luovien alojen yrityksille. Ohjelman ensimmäisessä osassa tutustuttiin japanilaiseen yhteiskuntaan,

bisneskulttuuriin ja luoviin aloihin asiantuntijaluentojen avulla, ja toisessa osassa haulla valitut kotimaiset yritykset työskentelivät Japanissa toimivien konsulttien kanssa saadakseen käsityksen asemastaan Japanin markkinoilla sekä ensimmäisiä kontakteja. Ohjelman kolmannessa osassa järjestetään kotimaisille yrityksille vientitapahtuma 1.10.2021.

 

Hitto desu! -Menesty Japanissa english summary:


Hitto desu! -Menesty Japanissa is a three-part programme helping Finnish companies make their way into the Japanese creative industries market. Companies can participate in all or just one or two parts of the programme.


In part one, we took a look at Japan and its creative industries in general via three lectures. In part two, applied to a matchmaking service, where a local consultant in Japan found 2-3 potential partners for each company, based on the company's needs and plans.


Part three will be a hybrid event at the Metsä Pavilion, at the Finnish Embassy in Tokyo on 1.10.2021.


For more information, please contact producer Outi Tiainen at outi.tiainen@agma.fi


Hitto desu! -Menesty Japanissa is funded by the Finnish Ministry of Education and Culture and the Sasakawa Foundation.
Comentarios


bottom of page