top of page

Hei, me välitetään!

Hei, me välitetään! on luovien alojen välittäjäammattilaisille suunnattu puolipäiväinen seminaari, joka järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 9:00-12:00. Tapahtuma järjestetään etänä.


Seminaarin aiheena tänä vuonna on uudet bisnesmallit, kuinka löytää jotakin uutta ja tarttua siihen tuloksellisesti.

Hei, me välitetään! on AGMAn jäsenille ilmainen, muille osallistuminen 60 € + 24 % alv.


Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina (14.3.) ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostilla tuottaja Outi Tiaiselle: outi.tiainen@agma.fi.

Ilmoitamme lipun varanneille henkilökohtaisesti mikäli tapahtuma peruuntuu.


Puhujat


Stuart Horrex, ArtSHINE : An ArtSHINE Approach to Entrepreneurship in the Australian Creative Industries

As an educator and coach Stuart works at the intersections of small business, for purpose enterprise, social enterprise & innovation, and creative practice to build enterprises that sustain; sustain financially, sustain socially, and sustain environmentally.


ArtSHINE is a social enterprise inspiring and empowering commercially minded Creatives to build sustainable enterprises and generate viable incomes through our flexible, practical, and real-world approach to creative practice, commercialisation, art licensing, and entrepreneurial education.
Pia Raitala, Raitala Music : Välitän: Välittäjän ja artistien toimintamallien kehittäminen

Pia Raitala on toiminut parinkymmenen vuoden ajan kotimaisten huippumuusikoiden managerina ja agenttina tarjoten pitkäjänteistä urasuunnittelua ja henkilökohtaista, räätälöityä palvelua valikoidulle artistijoukolleen.

Nykyään hänen oma yrityksensä Raitala Music on alansa merkittävimpiä toimijoita, jonka artistiedustukseen kuuluvat mm. saksofonisti Jukka Perko, laulaja Maria Ylipää, trumpetisti Verneri Pohjola ja pianisti Iiro Rantala. Agentuuri- ja manageritoiminnan ohella Raitala toimii mentorina sekä luennoi korkeakouluissa ja oppilaitoksissa muusikko- ja manageriopiskelijoille.Timo Olkkola, Flowhaven : Välittäjätoiminta globaalissa kentässä: Havaittuja trendejä ja haasteita

Timo Olkkola on käynyt pitkän polun hevilaulajasta yrittäjäksi. Hän on yksi Flowhavenin perustajista, joka on kasvanut viimeisen 6 vuoden aikana maailman johtavaksi ratkaisuksi hallita ja kasvattaa lisensointia. Flowhavenin asiakkaita ovat useat maailman johtavat brändit ja Flowhaven toimii läheisesti brändin omistajien sekä agentuurien kanssa globaalisti auttaen heitä myös ottamaan uutta teknologiaa paremmin käyttöön.

Comments


bottom of page