top of page

Hallitus 2023: Miia Heikkilä

Miia Heikkilä jatkaa kollegoidensa jalan jäljissä ja jatkaa pitkään jatkunutta Napa Agencyn edustusta AGMAn hallituksessa toimien tänä vuonna AGMAn hallituksen varajäsenenä.


Miia on opiskellut kulttuurituotantoa, kulttuuriympäristön tutkimusta sekä taidekasvatusta, ja tekee tällä hetkellä väitöskirjaa maisema-arkkitehtuurista Aalto-yliopistossa. Miia on työskennellyt eri kulttuurialan yrityksissä, organisaatioissa ja järjestöissä. Kuvitusagentuuri Napa Agencyssä Miia on työskennellyt nyt kaksi vuotta.


Miia Heikkilä.

“Napa on kuvitusagentuuri ja tarjoaa kuvitus- ja konsultointipalvelua asiakkaille. Edustamme noin pariakymmentä huipputasokasta kuvittajaa. Minun vastuullani ovat erityisesti asiakkuudet, markkinointi ja viestintä, mutta koska tiimimme on pieni, kaikki pääsevät tekemään kaikkea.”


Siltana luovan työn ja tilaajan välissä

Miian mielestä välittäjältä vaaditaan hyviä kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja, sillä työtä tehdään toisten ihmisten kanssa. Miia näkee välittäjätoimijan tärkeänä siltana luovan työn ja tilaajan välissä:


“Toisinaan voi joutua toimimaan jonkinasteisena tulkkinakin jos termit eivät kohtaa. On myös tärkeä tukea luovan työn tekijää sopimus- ja hintaneuvotteluissa, sillä nämä saattavat olla heille haastavia. Samoin autamme töitä tilaavia löytämään juuri heille parhaat tekijät.Kaikista hienoimmalta työssä tuntuu kun onnistuu helpottamaan edustettavien ja asiakkaiden työtä ja saa muodostettua onnellisia yhteistyökuvioita!”


Verkostoituminen motivaattorina

Napa Agencyn uusin tulokas Miia lähti mukaan AGMAn hallitukseen koska halusi tutustua aiempaa paremmin niin AGMAn toimintaan kuin muihin jäseniin ja hallituslaisiin.


“Välittäjän työ on ihmisten kanssa tehtävää työtä, joten tuntuu arvokkaalta päästä oikeasti tutustumaan myös välittäjäkollegoihin. Välittäjien töissä voi olla keskenään samalla paljon samaa ja paljon erilaista, joten on todella mielenkiintoista kuulla ja keskustella muiden kanssa. Samaa mahdollisuutta toivon koko AGMAn jäsenistölle; toivottavasti jatkossa voimme järjestää lisää Tallinan retken kaltaisia tapahtumia!”


댓글


bottom of page