top of page

Hallitus 2021: Kaisa Kerätär / Sisältötoimisto Waria


Kaisa Kerätär on AGMAn hallituksen jäsen.


"Toimin vielä 2000 luvun alussa tutkijana ja kalabiologina VTT:llä, kun jokin viisauden jumalattarista pisti sormensa peliin ja heitti minut kuvataiteilijoiden pariin. Äimistelemättä asiaa sen enempää aloin junailla visuaaliseen taiteeseen ja taiteilijoiden liikkuvuuteen liittyviä kansainvälisiä projekteja.


Välittäjätoimijan roolissa olen viihtynyt siitä lähtien. Luonnontieteissä vastaavaa ilmiötä kutsuttaisiin kai katalyysiksi, ja minusta on aina tuntunut, että agenttina tai managerina työskennellessäni toimin eräänlaisena katalysaattorina tuomalla prosesseihin vauhtia ja energiaa. Vuosien varrella kokemusta on karttunut yrityksen perustamisesta, tuotteistamisesta, brändäyksestä ja lisenssimyynnistä. Tällä hetkellä toimin oululaisessa Sisältötoimisto Wariassa, jossa ollaan lokalisoimassa britti Veronica Slaterin kehittämää luovuusvalmennusmetodia.


Oma tärkeä vertaisryhmä löytyi, kun osallistuin ensimmäiseen Luovan alan agenttien valmennusohjelmaan Sillanrakentajiin vuosina 2009-2011. Agenttien ammattikunnan tuloa Suomeen on ollut mielenkiintoista seurata. Ja edelleen hämmästelen miten eri toimialoja edustavat agentit puhuvat niin samaa kieltä.


Vapaa-aikani kuluu parhaiten koluamalla kotiseutuni Itä-Lapin vaaranlaitoja ja hillasoita, ja dokumentoimalla Lapin ja Lannan rajaa ja pyyntikulttuuria.


Σχόλια


bottom of page