top of page

Etätyö ja perhe yhdistyvät uudessa mediateoksessa Oodissa

- Agentti etsii yrityksille uusia työkaluja kehittämiseen ja kansainvälistymiseen


Arto Kunnola ja Ami Lindholm

Agentit kartoittavat yrityksille uusi työkaluja muutoksen tueksi. Yritysten kehittämiseen erikoistunut Kook Management etsii Oodin Äidit -mediateokselle yritysyhteistyökumppania. Animaatiotaiteilija Ami Lindholmin kosketukseen perustuva näyttely avattu Keskuskirjasto Oodissa. Se kertoo etätyöstä, vanhemmuudesta, parisuhteesta. ” Hyödyntämällä luovien alojen ammattilaisia, yrityksen kehittämisessä pystytään nopeuttamaan yrityksen uusiutumista ja johtamisen muutosta. ” - Arto Kunnola / Kook Management

Mediateos Oodin Äidit koskettaa etätyöaikana perheiden arkea

Oodin Äidit taustamateriaalia kerättiin äideiltä ja perheiltä mm. äitienpäivän alla toteutetulla nettikeskustelulla. Valmis teos on täynnä kosketusta ja empatiaa. Animaatiotaiteilija ja kuvittaja Ami Lindholm haluaa taiteellaan kannustaa ja antaa toivoa. ”Teos näyttää koko Oodin laajalle kävijäkunnalle, että tällaista vanhemmuus on. Poikkeuskevään uupumus tuntuu kaikilla ja voi olla helpottavaa nähdä, että muillakin on ollut raskasta. Katsoja osallistetaan mukaan teokseen auttamaan vanhempia: kosketus lohduttaa vauvaa ja äiti saa nukuttua”, Lindholm kertoo teoksesta. Mediataidenäyttely avautui Oodissa 6.8.2020. Kook etsii teokselle yhteistyökumppania Kook Management etsii taiteilijalle yhteistyökumppaneita valikoiduista yrityksistä. Kook tarjoaa teosta asiakkaille, jotka työskentelevät perheen ja etätyön alueilla. Teoksen ympärille on suunniteltu työkaluja lisensoinnin, räätälöityjen kuvitusten ja työpajojen muodossa. ” Ami Lindholm on perehtynyt monissa teoksissaan vanhemmuuden, perheen ja parisuhteen teemoihin. Teoksissa tulee toistuvasti esille perhearjen hauskat ja haastavat hetket. Kook etsii animaatioteokselle ja kuvitukselle kaupallista yhteistyökumppania. Yrityksille järjestettävissä työpajoissa työelämästä ja vanhemmuudesta voidaan avoimesti keskustella. Teoksessa Oodin Äidit korostuu nykytilanteemme, jossa etätyö kuormittaa niin yrityksiä kuin perheitä. Perheissä tarvitaan enemmän kosketusta, läheisyyttä ja läsnäoloa. ” - kertoo Arto Kunnola.

Poikkeavat ja muuttuvat markkinat tuovat yrityksiin uusia tapoja ja työkaluja

Luovien alojen avulla voidaan kehittämään yrityksen organisaatiota ja toimintaa esimerkiksi kansainväistymisessä. Markkinoiden muuttuessa luovat menetelmät auttavat yrityksiä monissa tilanteissa. Esimerkiksi Ami Lindholmin Oodin Äidit teos auttaa yrityksen organisaatiota kehittämään etätyökulttuuria työpajojen muodossa. Toinen esimerkki teoksen hyödyntämisestä yrityksessä on lisensointi. Animaation ja kuvitusten lisensointi yrityksen käyttöön kehittää yrityksen viestintää kohderyhmilleen esimerkiksi parisuhteen, vanhemmuuden tai etätyön teemoista. Luovien alojen avulla voidaan auttaa yrityksen kehittämistä. Ihmiset kohtaavat toisiaan uuden asian äärellä ja mahdollistetaan uuden oppimisen nopeuttamista esimerkiksi tiimityössä. Luovia menetelmiä voidaan käyttää mm. World Economic Forum (WEForum) raporteissa mainittuihin tulevaisuuden työelämätaitojen kehittämiseen ( mm. coordination, critical thinking, creativity, complex problem solving… ) (WEForum 2018). Kook Management: Yritys tarjoaa yrityksille erottuvia palveluita myynnin, markkinoinnin ja henkilöstön kehittämiseksi muutostilanteissa. Manageroimme, lisensoimme ja kansainvälistymme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kook Management on AGMA ry:n jäsen.


Lisätietoja: Arto Kunnola, The KOOK / +358 45 1264071

Kook Management Oy

Comments


bottom of page