AGMAn aamukahvit

Tervetuloa aamukahville tapaamaan muita AGMAn jäseniä, vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan kulloinkin ajankohtaisista aiheista! AGMAn aamukahvit jäsenille on tunnin mittainen kahvitauko, jossa aina paikalla toimistolta Kati ja Outi sekä vaihteleva määrä ja kokoonpano AGMAn jäsenistöä. Jäsenille lähetetään linkki ja tunnukset liittymiseen sähköpostilla saman päivän aamuna.

Vuonna 2021 kahvitellaan pääsääntöisesti aina kuukauden viimeisenä perjantaina, huomaa kuitenkin poikkeukset huhti-, kesä- ja joulukuussa, kun väistetään juhlapyhiä. Heinäkuussa kahvit ovat kesätauolla.


-29.1. Vuoden ensimmäiset aamukahvit juodaan Hei, me välitetään! -tapahtuman yhteydessä, ja aiheena on jäsenten ensimmäiset kokemukset mentorointiohjelmasta, jonka tapaamiset on käynnistetty paria päivää aiemmin.

-5.3. useat rahoitushaut menevät kiinni maaliskuun aikana, tule kysymään ja keskustelemaan ainakin OKM:n vientiavustuksesta, CreMasta ja muista Avekin rahoituksista.

-26.3. AGMAn kansainvälistymistoimenpiteet: mitä on meneillään, vielä tulossa, ja millaisia toiveita jäsenistöllä on tulevasta?

-29.4. (torstai) Nyt kun tilanne alkaa varovasti aueta, kuinka olette pärjänneet koronakauden tähän asti? Puhutaan myös pian alkavasta jäsenkyselystä.

-28.5.

-18.6. (kuukauden toiseksi viimeinen perjantai)

-27.8.

-24.9.

-29.10.

-26.11.

-17.12. (viimeinen perjantai ennen joulua)