top of page

AGMAn aamukahvit

Tervetuloa aamukahveille tapaamaan muita AGMAn jäseniä, vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan kulloinkin ajankohtaisista aiheista! AGMAn aamukahvit jäsenille on noin tunnin mittainen kahvihetki, jossa aina paikalla toimistolta Outi ja Jane, sekä vaihteleva määrä ja kokoonpano AGMAn jäsenistöä.


Aamukahveilla tavataan Zoomissa klo 9:00-10:00. Osallistumislinkki lähetetään kaikille jäsenille kahvittelupäivän aamuna.


Aamukahvipäivät ja aiheet 2023:


24.3.: Eero Tenhola M&M Viihdepalvelusta
Eero Tenhola

Oletko koskaan ajatellut, miten kunnat, kaupungit ja yritykset voivat hyödyntää elokuvia toiminnassaan? Elokuvien avulla voidaan tehostaa ja havainnollistaa opetusta, tuoda lisäarvoa yrityksien palveluille, avata mielenkiintoisia keskusteluja nuorisotyössä ja luoda käyttäjiä innostavia tapahtumia vaikka kirjastoissa. Ja mitä tekijänoikeuslaki edellyttää elokuvan esittämisestä kodin ulkopuolella?

Tule kuulemaan lisää asiaan liittyen Agman aamukahveilla!21.4.: Anu-Katriina Perttunen ja Salli Raeste Creative Finlandista
Anu-Katriina Perttunen, verkostojohtaja Creative Finland.

Creative Finlandin Verkostojohtaja Anu-Katriina Perttunen ja Viestintäpäällikkö Salli Raeste kertovat viime vuonna uudistetusta Creative Finlandista ja sen tavoitteista.


Creative Finland on suomalaisen luovan talouden media ja verkosto.


Salli Raeste, viestintäpäällikkö, Creative Finland

tunnistetaan ja hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän työn tueksi tuomme esiin luovan talouden uutisia, ilmiöitä ja sekä ihmisiä niiden takana. Creative Finland toimii myös kansainvälisesti ikkunana suomalaiseen luovaan talouteen.  • 14.6.

  • 22.9.

  • 20.10.

  • 17.11.

bottom of page