top of page

AGMA rekrytoi!

AGMAssa lähtee käyntiin uuden vuoden kunniaksi uusia projekteja ja tarvitsemme joukkoomme lisää osaamista ja tuoreita näkemyksiä. Rekrytoimme alkuvuoden aikana viestintäpäällikön sekä osa-aikaisen talous- ja hallintosihteerin. Tällä hetkellä AGMAssa työskentelee etänä neljän hengen tiimi Helsingissä ja Tampereella.


Viestintäpäällikön tehtävään etsimme henkilöä, joka hallitsee digitaalisten kanavien strategista suunnittelua ja käytännön ylläpitotyötä sekä innostuu sisällöntuotannosta. Viestintäkanaviamme some-liitännäisineen ovat agma.fi, creativefinland.fi/org ja luovien.fi. Näitä kanavia toteutetaan kumppanien kanssa yhteistyössä ja osittain myös toimeksiannoista. Arvostamme kokemusta median kanssa toimimisesta sekä tapahtumatuotannoista, intoa kehittää vaihtelevaa sisältöä luovien alojen yrityksille ja kehittäjille, esiintymishalukkuutta sekä julkishallinnon ja luovien alojen toimijakentän tuntemusta. Ihmisenä olet ulospäin suuntautunut, toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on ymmärrystä viestinnän vaikuttavuuden arvioinnista ja mittaamisesta. Tämä homma sopii tekijälle, jolla on nälkää kasvaa tehtävän mukana ja vähintään muutaman vuoden kokemus luovien alojen viestinnän kentältä. Sujuva suomen ja englannin taito on edellytys tehtävässä onnistumiseen. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.


Talous- ja hallintosihteeriä etsimme pistämään hybriditoimintaamme entistä parempaan järjestykseen. Tarvitsemme joukkoomme ihmisen, joka hallitsee taloushallinnon rutiineja, toimistofasiliteettien ylläpidon (lisenssit ym.) sekä työyhteisön yhteydenpidon käytännöt (digitaaliset alustat). Käytössämme on kirjanpito-ohjelmisto sekä erilaisia sähköisiä prosessinhallinta- ja viestintäalustoja, joiden käytön kehittäminen on myös tehtäväsi. Toivomme kokemusta vähintään taloushallinnosta, mutta kaikki toimistorutiinien ja digialustojen kanssa kartutettu kokemus lasketaan hyödyksi. Tehtävä on osa-aikainen (50% tai erikseen sovittu työmäärä) ja sen voi tehdä joko työsuhteessa tai laskutuksella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen (kirjallinen tai video + cv) 23.1.2022 mennessä: info@agma.fi


Hae nopeasti! Täytämme tehtävät, kun sopivat tekijät löytyvät.


Tiedustelut:

Kati Uusi-Rauva, johtaja, puh. 040-865 8738

soittoaika maanantai 17.1. klo 9-11 ja keskiviikko 19.1. klo 14-16.

Tiedustelut sähköpostitse 19.1. mennessä: kati.uusirauva@agma.fi





Comments


bottom of page