top of page

Rovio on AGMAn ensimmäinen kumppanijäsen!


Juhlavuosi on tuonut tullessaan myös uuden jäsenyysmuodon, kumppanijäsenyyden. Kumppanijäseniksi haetaan AGMAn toiminnan sisällöllisiin teemoihin liittyviä yrityksiä, ja AGMAn historian ensimmäiseksi kumppanijäseneksi on liittynyt Rovio!

AGMAn johtaja Kati Uusi-Rauva iloitsee ensimmäisestä kumppanijäsenestä. "Rovio on Suomen kentällä loistava kumppani AGMAlle koska se työskentelee laajalti agenttien kanssa, ja sen liiketoiminta perustuu tekijänoikeuksien kaupalliseen hyödyntämiseen."

Simo Hämäläinen, Rovion Head of Brand Licensing kertoo, että "Angry Birdsin kotipesä on Suomessa ja haluamme olla mukana tukemassa suomalaista luovaa työtä, sisällön tuotantoa sekä lisensointibisnestä. AGMA on tehnyt brändilisensoinnin alalla pitkäjänteistä työtä, ja juhliikin tänä vuonna Angry Birdsin tapaan 10-vuotissyntymäpäiviään."

Rovion logo


bottom of page