Tulevaisuutta ei ole - näköaloja itsensä johtamiseen


Pyöreitä vuosia täyttäessään on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään omaa suuntaa ja jaksamista. AGMAn juhlavuosi käynnistyikin viime perjantaina jäsenistölle tarjotulla Johda mielelläsi -työpajalla, jossa Ulrika Björkstamin johdolla tarkasteltiin omia asenteita, toimintatapoja ja itsensä johtamista.

Yksi työpajan keskeisimmästä annista oli tiedostaa, ettei tulevaisuutta ole. On vain erilaisia oletuksia ja mielikuvia joita luomme itsellemme aiemman kokemuksen perusteella, mutta mikään niistä ei välttämättä toteudu, ja voimme itse aktiivisesti koko ajan rakentaa tulevaisuudesta sellaista kuin toivomme. Erilaisin pienin harjoittein Ulrika ohjasi meitä huomaamaan, että oikeastaan olemme ihan itse hyvin monen asian ohjaksissa, vaikkei se siltä aina tunnukaan, ja tätä mahdollisuutta ohjata oman elämänsä suuntaa kannattaa hyödyntää niin pienissä kuin suuremmissakin asioissa.

Näillä eväillä lähdemme rakentamaan ensin lähitulevaisuutta- AGMAn 10-vuotisjuhlavuotta - sekä myös pidemmän tähtäimen suunnitelmia. Tulevaisuutta ei ole, siispä mikä tahansa on mahdollista!

http://www.ulrikabjorkstam.com/

http://goodco.fi/


AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

Licensing International Nordics logo
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2021