top of page

Luovien tekijöiden rahoituspolut -kuva on päivitetty


Kaaviokuva julkisen rahoituksen vaihtoehdoista luovien alojen yrityksille.

Mistä löytää tietoa erilaisista julkisista rahoitusvaihtoehdoista? Mistä tietää, mitkä niistä ovat juuri minulle mahdollisia tai järkeviä? Mitä ehtoja tai rajoituksia eri vaihtoehtoihin liittyy, ja miten niitä olisi helppo vertailla? Kaikessa tässä auttaa Julkinen rahoitus luoville tekijöille -kuva, johon on kuvattu erilaiset julkisen rahoituksen vaihtoehdot helposti seurattavina polkuina, ja josta löydät sekä suorat linkit eri rahoitus- ja tukimuotojen tietoihin, että erilaisten julkista rahoitusta myöntävien tahojen nettisivuille.

Kuva on julkaistu ensimmäistä kertaa vuonna 2016, ja sitä on päivitetty sen jälkeen kahdesti. Uusimman version voit ladata Creative Finlandin sivuilta.

bottom of page