top of page

Myssyfarmi lähtee edustamaan Suomea Creative Business Cupin loppukilpailuun!


Creative Business Cupin Suomen osakilpailufinaali käytiin tänään aamupäivällä Helsingin kaupungintalon juhlasalissa. Kolmella finalistilla oli kullakin viisi minuuttia aikaa pitchata, ja kolme minuuttia aikaa vastata tuomariston kysymyksiin ja palautteeseen.

Loppukilpailupaikasta kisaamassa olivat D.I.E. Tech Digital Illusion Equipmentillaan, Myssyfarmi eettisen luksusmuodin konseptillaan, jossa paikalliset mummot neulovat asusteita paikallisesti tuotetusta villasta, sekä Woodio vedenkestävällä puukomposiitillaan sekä siitä valmistetuilla kylpyhuonekalusteilla.

Arvovaltaisen tuomariston (vas.) muodostivat Head of Culture Pirjo Airaksinen Superson Oysta, startup-yritysneuvoja Ari Seppänen NewCo Helsingistä ja asiantuntija Antti Salminen Business Finlandista. Tuomaristo kiitti kaikkien kilpailijoiden esityksiä, mutta antoi myös palautetta ja parannusehdotuksia. Tiukan arvioinnin ja keskustelun tuloksena Myssyfarmi vei lopulta voiton, ja lähtee Kööpenhaminaan kisaamaan kansainväliseen finaaliin.

Onnea voittajalle!

bottom of page