top of page

Esittelyssä AGMAn uudet jäsenet


Joukkomme kasvoi kolmella uudella ja upealla yrityksellä. Hallitus hyväksyi 11.8. kokouksessa jäseniksi New Beat Consulting Oy:n, Proland Productionin ja AvainTilaisuuden.

New Beat Consultingin toimialueeseen kuuluvat muun muassa yritysten muutosvalmennukset ja -koulutukset. Yritys on kehittänyt ReDoMe- konseptin joka on luova metodi muutokseen. New Beat hallinnoi ReDoMe- brändiä ja tuottaa ReDoMe- valmentajien sertifiointikoulutuksia. Tutustu toimintaan täällä www.newbeat.fi/fi

Proland Productions toimii kaupallisena konsulttina, kouluttajana sekä tuottaa kesä- ja joulusesonkeina Design pop up kauppoja, joissa myydään suomalaisia tuotteita.

AvainTilaisuuden kenttää ovat ohjelma- ja manageripalvelut. He toteuttavat yritysjuhlia kaikkine komponentteineen ja räätälöivät ohjelmakokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin. sekä välittävät juontajia ja esiintyjiä tapahtumiin. www.avaintilaisuus.fi

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!


bottom of page